„LG” parodoje CES 2024 pristatys naujovišką „DukeBox” muzikos grotuvą

Donatas Varnas

CES parodoje LG parodys neįprastą garso gaminį – muzikos grotuvą „DukeBox”. Įrenginys pasižymi unikaliu senoviniu ir naujovišku dizainu, siūlančiu elektroninio garso ir skaidraus skydelio derinį.

„Juo siekiama sukurti naują muzikinę patirtį, derinant senamadišką jautrumą su pažangiausiomis technologijomis, siekiant iš naujo atrasti garso ir vaizdo suvokimo gylį su modernizuotu jukebox'u”, – sakoma LG pranešime spaudai.

DukeBox naudoja į priekį nukreiptą garsiakalbį apačioje ir 360 laipsnių garsiakalbį viršuje, kad būtų pasiektas nuostabus erdvinis .

LG DukeBox muzikos grotuvas
LG DukeBox muzikos grotuvas / LG nuotr.

Vakuuminiai vamzdžiai lieka matomi, todėl sukuriamas efektas, o OLED ekrano skaidrumą galima reguliuoti. Be to, „DukeBox” yra universalus ir gali būti naudojamas žiūrėti aukštos kokybės turinį, pavyzdžiui, filmus, arba sukurti jaukią atmosferą prie židinio, kai vakuuminis vamzdelis matomas tarp mirgančių liepsnų.

Kol kas „LG DukeBox” kaina ar išleidimo data nepaskelbta.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą