Daugeliui salotų ir užkandžių svogūnus geriau marinuoti iš anksto – taip gerokai pagerinsite patiekalo skonį. Tačiau ne visada norima juos marinuoti naudojant paprastą actą, todėl ieškoma įdomesnių variantų.
Naujas svogūnų marinavimo variantas
Ingredientai:
- svogūnai – 3 vnt;
- druskos – 0,5 šaukštelio;
- verdančio vandens – 1 stiklinė;
- obuolių sidro acto – 1 valgomasis šaukštas;
- cukraus – 1 šaukštelis.
Marinavimo procesas:
- Pirmiausia nulupkite svogūnus ir supjaustykite juos plonais pusžiedžiais. Sudėkite juos į gilų nedidelį dubenį.
- Dabar suberkite cukrų, įpilkite obuolių acto ir gerai išmaišykite.
- Tada viską užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite atvėsti, o kai vanduo atvės, visiškai nusunkite.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi