Masiškai blokuojamos „PlayStation” paskyros: kas vyksta?

Per pastarąsias kelias dienas daugelis „“ vartotojų patyrė masinį savo paskyrų blokavimą be „“ paaiškinimo ar įspėjimo, nors ir nepažeidė jokių taisyklių. Žmonės taip pat negali pateikti apeliacijos arba išimti pinigų iš savo balanso.

Apie tai rašo portalas „The Verge”. Jei iš pradžių paskyrų blokavimas paveikė tik nedidelę dalį „PlayStation” žaidėjų, laikui bėgant apie šią problemą ėmė pranešti daug vartotojų iš įvairių regionų: taigi, yra pranešimų iš Jungtinių Valstijų, Europos ir Australijos.

Daugelį naudotojų ištiko šokas, nes jie išleido daug pinigų skaitmeniniams „PlayStation” žaidimams, o dabar gali visiems laikams prarasti prieigą prie jų – „Sony” perspėjime aiškiai nurodoma, kad „ši paskyra visam laikui užblokuota „PlayStation Network” tinkle”.

„Sony” kol kas nekomentavo šios problemos. Susisiekti su PSN palaikymo tarnyba šiuo metu sudėtinga dėl didelės apkrovos.

Taip pat skaitykite:

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Išeiti iš AMP versijos