Mergvakaris: praktiškos dovanos būsimai nuotakai

Romantiškos dovanos

Vyriausioji pamergė prieš vestuves turi itin rimtą užduotį – suorganizuoti įsimintiną mergvakario šventę būsimai nuotakai. Įsisukus į pramogų ir veiklos planavimą, dažniausiai pasitaiko, jog paskutinėms dienoms pasiliekama paskutinė, bet labai svarbi užduotis – dovanos nuotakai pirkimas. Šiame straipsnyje aptarsime, atsirado unikali šventės idėja ir pateiksime kelias originalių dovanų idėjas.

Mergvakario atsiradimas

Mergvakaris atsirado santykinai neseniai – prieš kelis šimtus metų. Tiesa, bernvakariai buvo švenčiami daug seniau. Anksčiau mergvakariai buvo vadinami damų arbatos vakarėliais. Tuo metu tai būdavo prabangūs, aristokratiški pobūviai, į kuriuos atvykdavo gražiai pasipuošusios moterys ir leisdavo laiką kartu gerdamos arbatą ir užkandžiaudamos.

Keičiantis laikams, keitėsi ir mergvakarių šventimo būdai. Kai moterys tapo vis labiau nepriklausomos, merginų palydėjimo į santuoką šventės tapo aktyvesnės, įvairesnės. Galiausiai, simbolinė šventė tapo tokia, kokią matome šiandien. Šiai dienai tiek mergvakariai, tiek bernvakariai labai įvairūs. Jie planuojami pagal jaunųjų charakterį, pomėgius ir gyvenimo būdą.

Praktiškos dovanų idėjos nuotakai

Pagal nuotakos norus ir pomėgius suorganizuotos veiklos ir pramogos atmintyje išliks ilgai. Tačiau dovanų įteikimas – ne ką mažiau svarbi mergvakario dalis. Visais laikais mergvakario šventės metu dovanojami tie daiktai, kurie pravers sukūrus šeimyninį gyvenimą.

Natūralu, kad šiandien įteikiamos smulkmenos atspindi šiuolaikines tendencijas, aktualias temas. Čia sutinkamos tiek sentimentalios, tiek šmaikščios ar net intymios dovanos. Žemiau pateikiame kelias idėjas.

  1. Erotinės . Internete galite rasti įvairių dovanų, kurios ne tik sukels šypseną, bet ir bus naudingos siekiant paįvairinti intymią atmosferą santuokoje. Pavyzdžiui, įvairūs žaisliukai ir seksualūs naktinukai gali tapti puikia nuotakai. Pastarąsias intymias dovanas galite rasti internetinėje parduotuvėje Romantika.lt.
  2. Mėgstama veikla. Tai gali būti bet kokia nuotakos būdą atspindinti veikla, žinoma, svarbu atsižvelgti ir į jaunosios pomėgius ir hobius. Pavyzdžiui, tai gali būti bilietas į kiną ar teatrą arba apsilankymas degustacijoje ar SPA centre. Pasirinkimas itin platus.
  3. Prisiminimai. Norint sukelti šiltus jausmus ir sustiprinti prisiminimus, verta sukurti prisiminimų dėžutę ar knygą. Mergvakaryje dalyvavusios merginos gali parašyti linkėjimus nuotakai ar praeities įvykusius. Taip pat prisiminimų dėžutę galite papildyti nuotraukomis.

Visas dovanas galite kombinuoti ir padaryti dovanų rinkinį. Taip galėsite išpildyti visų draugių sentimentalias, praktiškas ir smagias idėjas.

Mergvakario organizavimas nėra lengva užduotis. Pasinaudoję minėtomis praktiškų dovanų idėjomis, suteiksite galimybę nuotakai prisiminti smagų ir jausmingą mergvakarį. Atidaryta prisiminimų dėžutė apgaubs malonia ir linksma šventės , kuri padės nukeliauti į smagius prisiminimus. O štai pikantiškos smulkmenos primins apie savęs pažinimo svarbą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Išeiti iš AMP versijos