Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Meta” integruos dirbtinį intelektą į „Ray-Ban” išmaniuosius akinius

Mindaugas Bružas

Netolimoje ateityje „” kompanijos „Ray-Ban” išmaniųjų akinių naudotojai galės naudotis nauja dirbtinio intelekto funkcija, kuri gali atpažinti objektus, orientyrus ir gyvūnus. Norint aktyvuoti šį išmanųjį asistentą, užteks pasakyti „Hello, Meta”, po to bus galima užduoti klausimus ar pasakyti komandas. Atsakymus naudotojas gaus per akiniuose įmontuotus garsiakalbius.

Ši naujovė žada pakeisti išmaniųjų akinių naudojimo būdą, suteikdama naudotojams galimybę nauju lygmeniu bendrauti su juos supančiu pasauliu. Tačiau, pasak „New York Times”, sistema vis dar susiduria su tam tikrais iššūkiais, įskaitant objektų, ypač esančių per atstumą ar už kliūčių, atpažinimo tikslumą ir kalbų, net ir egzotiškų, vertimą.

Nepaisant šių iššūkių, jau prieinami atrinktai vartotojų grupei JAV pagal ankstyvosios prieigos programą. Meta aktyviai dirba, kad pašalintų šiuos trūkumus, siekdama, kad naujoji funkcija būtų patikimesnė ir naudingesnė platesniam naudotojų ratui.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą