Metas pagalvoti kokį sulankstomą telefoną verta įsigyti: įvardyti geriausi modeliai 2024 m.

Google Pixel Fold

Kol „Apple” svarsto, ar išleisti išmanųjį telefoną su lanksčiu ekranu, sulankstomi įrenginiai per pastaruosius porą metų sugebėjo įgyti gerą populiarumą tarp naudotojų – net nepaisant didelės kainos.

Toks telefono universalumas leidžia vienu metu turėti išmanųjį telefoną ir praktiškai planšetinį kompiuterį, o tai suteikia daugiau lankstumo ir galimybių. Portalas „Gamerant” įvardijo geriausius sulankstomus išmaniuosius telefonus, kuriuos galima įsigyti 2024 m. mėn.

OnePlus Open

OnePlus Open buvo pripažintas geriausiu rinkoje. Tai debiutinis sulankstomas garsaus Kinijos gamintojo išmanusis , kuris išsiskiria didžiuliu ekranu, nedideliu svoriu, moderniu dizainu ir mažesne kaina nei tos pačios formos „Samsung Galaxy Z Fold5”. Jei leidžia biudžetas (1500 JAV dolerių), tai yra geriausias modelis.

Google Pixel Fold

Antroje vietoje, kaip geriausias sulankstomas telefonas su fotoaparatu, yra „ Fold”. Be to, paieškos milžinės naujiena turi įspūdingo dydžio 4821 mAh bateriją ir „gryną” „Android”.

Motorola Razr Plus (2023)

Trečioje vietoje yra „Motorola Razr Plus” (). Uždarytas jis turi nedidelį 3,6 colio 144 Hz POLED ekraną, kuris iš esmės gali daryti viską, ką daro įprastas telefonas.

 

Motorola Razr

Norintieji įsigyti pirmąjį sulankstomą telefoną turėtų apsvarstyti palyginti nebrangų „Motorola Razr”. Tačiau yra tam tikrų trūkumų, pavyzdžiui, 128 GB atminties ir mažas išorinis ekranas, bet jis kainuoja tik 700 JAV dolerių, o su nuolaidomis jį galite rasti už 500 JAV dolerių.

Samsung Galaxy Z Fold 5

Brangus „Samsung Galaxy Z Fold 5” užėmė penktąją vietą tope kaip geriausias aukščiausios klasės sulankstomas telefonas. Bendrovė taip patobulino funkcijas ir dizainą, kad tapo vienu geriausių pasiūlymų tarp sulankstomų įrenginių.

Panašu, kad sulankstomi išmanieji telefonai netrukus taps masinės rinkos preke. Šio mėnesio pradžioje „Nubia” prekės ženklas pristatė pigiausią rinkoje modelį, kainuojantį vos 415 JAV dolerių. O „Samsung” iki 2024 m. pabaigos išleis nebrangius „Galaxy Z Fold FE” ir „Flip FE”.

Išeiti iš AMP versijos