„Microsoft” atskleidė „Sony” nešiojamosios konsolės „PlayStation Project Q” kainą

Vykstant „” ir JAV Federalinės prekybos komisijos (FTC) teisminiam ginčui, buvo atskleista gana netikėta informacija. Per vieną iš posėdžių „Microsoft” atstovai netyčia atskleidė „” nešiojamosios , žinomos darbiniu pavadinimu „ Project Q”, kainą. Įrenginys JAV kainuos 300 JAV dolerių, o Europoje – 300 eurų.

„PlayStation Project Q”

Tačiau „PlayStation Project Q” negali savarankiškai paleisti žaidimų ir veikia tik kartu su „PlayStation 5”, todėl jam reikalingas nuolatinis „Wi-Fi” ryšys.

Šiuo metu nežinoma, kiek patikima „Microsoft” informacija. Jei ji pasitvirtins, „Project Q” vargu ar galės konkuruoti su kitais panašiais įrenginiais, kurių rinkoje yra labai daug.

Pavyzdžiui, „ Deck”, „ASUS ROG Ally” ir net „Nintendo Switch” siūlo daugiau funkcijų ir, svarbiausia, nereikalauja papildomų įrenginių, nors yra šiek tiek brangesni.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Išeiti iš AMP versijos