Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Microsoft” išleis visiškai naują „Office 2024”: veiks be prenumeratos ir interneto

Office 2024 veiks be prenumeratos ir interneto
Mindaugas Bružas

Kompanija „Microsoft” pristatė keletą detalių apie būsimą „ ” versiją. Pirmąją versiją bus galima įsigyti pagal LTSC programą. Vėliau šiais metais tikimasi išleisti standartinę „Office 2024” versiją, kuri bus pristatyta kartu su operacine sistema „ 11 LTSC”.

Kas naujo biuro programų pakete?

Bendrovė „Microsoft” teigia, kad naujasis biuro programų paketas „Office 2024” bus atnaujinamas penkerius metus. Vartotojai galės įsigyti neterminuotą licenciją be „Microsoft 365” prenumeratos.

Office 2024 LTSC versija skirta tiems, kurie nori dirbti stabiliai ir ne visada turi prieigą prie interneto. „Microsoft” žada, kad „Excel” turės daug naujų funkcijų, o „” – patobulintų įrankių.

Tačiau bus pašalinta nemažai su interneto galimybėmis susijusių funkcijų, įskaitant dirbtinio intelekto palaikymą „Word”, „Excel” ir „PowerPoint”, taip pat bendradarbiavimo režimą ir debesijos paslaugas. Į „Office 2024” paketą taip pat nebus įtrauktas „Microsoft Publisher”, kurio bus atsisakyta iki 2026 m.

Standartinės „Office 2024” versijos kaina išliks tokia pati kaip ir „Office 2021”, tačiau LTSC versijos, skirtos verslo klientams, kaina padidės dešimčia procentų.

Naujasis „Office” bus suderinamas su „Windows 10”, „” ir „MacOS” ir bus prieinamas abiejų versijų: 32 ir 64 bitų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą