„Napoleonas” per trumpą laiką: paprastas pyrago receptas be pado kočiojimo

Tortas Napoleonas

Tikrai ne kiekvienas žmogus imsis gaminti klasikinį tortą „Napoleonas”, nes tam reikia daug laiko ir pastangų. Šio deserto gerbėjų laimei, yra paprastesnis . Štai .

Paprastas pyrago „Napoleonas” receptas

Ingredientai:

Paruošimas:

  1. Prieš pusvalandį iki kepimo reikia iš šaldiklio išimti sluoksniuotą tešlą, kad ji atitirptų.
  2. Tuo metu galite paruošti tortui skirtą kremą.
  3. Tam puode suplakite , suberkite cukrų ir plaktuvu arba mikseriu išplakite masę iki vientisos konsistencijos.
  4. Tada į masę supilkite miltus ir kukurūzų krakmolą, išmaišykite ir palaipsniui, nenustodami maišyti, supilkite pieną.
  5. Pastatykite puodą ant vidutinės ugnies ir nuolat maišydami virkite kremą, kol sutirštės.
  6. Tuomet nukelkite kremą nuo ugnies ir sudėkite į jį sviestą bei vanilinį cukrų, dar kartą išmaišykite ir palikite atvėsti.
  7. Kai tešla atšils, reikia ją ištiesti ant pergamento ir sudėti ant kepimo skardos.
  8. Tešlą kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.
  9. Po to plutą reikia supjaustyti ir pereiti prie pyrago formavimo.
  10. Lėkštę, ant kurios surinksite tortą, patepkite nedideliu kiekiu kremo.
  11. Dėkite torto gabalėlį ir aptepkite jį kremu.
  12. Sluoksnius kartokite, kol tortai bus baigti.
  13. Torto viršų ir šonus aptepkite kremu ir apibarstykite trupiniais, kurie liko nuo tortų.
  14. Jei norite, desertą galite palikti „prisitraukti”, tačiau jis skanus ir toks, koks yra.
Išeiti iš AMP versijos