Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Naujasis nebrangus „Samsung” gavo svarbią savybę – jis pranoko net „iPhone 15”

Donatas Varnas

Kovo pradžioje „” pristatė vidutinio biudžeto išmanųjį telefoną „Galaxy A55„. Ekspertai iš „DxOMark” gyrė jo ekraną, pavadinę jį geriausiu savo kainų klasėje. Dabar paaiškėjo dar vienas netikėtas naujojo prietaiso privalumas.

„Samsung Galaxy A55” pranoko „iPhone 15” baterijų teste

Portalo GSMArena žurnalistai paskelbė „Galaxy A55” akumuliatoriaus bandymų rezultatus. Paaiškėjo, kad tai yra viena stipriausių telefono pusių ir pastebimas patobulinimas, palyginti su praėjusių metų „Galaxy A54”. Aktyviai naudojantis išmanusis telefonas gali veikti 13 valandų ir 27 minutes.

Galaxy A55 telefono baterijos testas

Testų duomenimis, „Galaxy A55” pralenkė „Galaxy A35”, brangesnį „”, aukščiausios klasės „Oppo Find X7 Ultra” ir net visiškai naują „iPhone 15 Pro”. O savo kainų segmente tik „ Phone (2a)” geriau išlaiko bateriją.

Tačiau „ A35” įkrovimo greitis savo kainų kategorijoje nėra labai konkurencingas. Pilnas įkrovimo ciklas trunka apie 1 valandą ir 3 minutes, o 30 minučių įkrovimo metu įkraunama tik iki 55 %.

Naujausių telefonų baterijų testai

Samsung Galaxy A55 pasirodė su 6,6 colių AMOLED ekranu, kurio skiriamoji geba 1080 x 2340 taškų, o atnaujinimo dažnis – 120 Hz. Išmanusis telefonas gavo naują „Exynos 1480” lustą, 12 GB operatyviosios atminties ir trigubą 50+12+5 MP kamerą.

Naujiena veikia su „One UI 6.1” („Android 14”), joje įdiegtos dirbtinio intelekto funkcijos, o atnaujinimai bus palaikomi penkerius metus. Pagrindinės konfigūracijos „Samsung Galaxy A55” kaina – 480 eurų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą