Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Naujasis „Volvo EX60 2025” krosoveris ruošiasi debiutui

Adomas Račkauskas

Kitais metais „Audi Q6” ir „ Macan” turės rimtą konkurentą – pirmą kartą parodytas naujasis „Volvo EX60”. Šis modelis pakeis iš tinklo įkraunamą hibridinį XC60 ir užims vietą tarp visiškai elektrinių EX40 ir EX90. bus išleistas kitais metais. Naujasis modelis bus pagrįstas atnaujinta EX90 architektūra su galimybe montuoti iki 100 kWh talpos baterijas.

Pagrindiniai švedų modelio konkurentai rinkoje bus „Audi Q6 e-tron”, „Porsche Macan Electric”, „Tesla Model Y”, taip pat naujos BMW iX3 ir „Mercedes-Benz EQC” versijos.

Automobilis bus sukurtas ant architektūros, kurią naujų transporto priemonių programų ir strategijų vadovas vadina „elektromobiliams sukurtos „Volvo” platformos evoliucija”. Užsienio žiniasklaida jau įsivaizduoja, kaip galėtų atrodyti būsimasis .

Manoma, kad modelis paveldės keletą dizaino elementų tiek iš kompaktiškojo EX30, tiek iš 7 vietų EX90. Pirkėjai gali tikėtis tokių pačių LED priekinių žibintų, kaip ir abiejuose šiuose automobiliuose. Krosoveris taip pat gaus užtamsintas ir aerodinaminius lengvojo lydinio ratlankius. Kol kas nežinoma, ar pažangi LIDAR pagalbos vairuotojui technologija bus pritaikyta ir jaunesniems modeliams, pavyzdžiui, EX60. Tačiau tai, kuo naujasis modelis iš tiesų išsiskirs, yra „struktūrinis” . Šią technologiją jau įdiegė tokios bendrovės kaip „Tesla” ir BYD. Iš esmės ji sujungia akumuliatorių su automobilio grindimis.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
1 komentaras