Naujausiame „Galaxy Buds 2 Pro” atnaujinime įdiegta „Bluetooth Auracast” funkcija

Galaxy Buds 2 Pro ausinės

Dar 2022 m. rugpjūtį „” pristatė „Galaxy Buds 2 Pro” su tokiomis funkcijomis kaip didelio našumo aktyvus triukšmo slopinimas, 24 bitų „Hi-Fi” , balso atpažinimas ir kt. Nuo pat išleidimo „Samsung” periodiškai atnaujindavo ausines naujomis funkcijomis. Dabar išleistas dar vienas toks atnaujinimas su „Bluetooth Auracast” palaikymu.

Nuo šiol „Galaxy Buds 2 Pro” su „Bluetooth Auracast” funkcija

Šis atnaujinimas, įvardytas kaip programinės aparatinės įrangos „R510XXUAWI2” arba „R510XXU0AWI2”, atnaujinimas užima tik 5,88 MB. Kaip minėta, šio atnaujinimo išskirtinis bruožas yra „Bluetooth Auracast” – technologija, kurią „Samsung” pristatė praėjusiais metais. Ji leidžia naudotojams transliuoti garsą į kelias belaides „Bluetooth” ausines arba garsiakalbius, todėl idealiai tinka dalytis . Tačiau verta paminėti, kad ši funkcija veikia tik su ausinėmis, kurios palaiko „LE Audio”.

Norėdami ją pasiekti, naudotojai gali naudotis „Galaxy Wearable” programėle. Tiesiog eikite į kairėje esantį meniu, pasirinkite „Galaxy Buds 2 Pro”, eikite į ausinių nustatymus, pasirinkite „Earbuds Software Update” ir spustelėkite Parsisiųsti ir įdiegti.

Galaxy Buds 2 Pro

Susijusios naujienos: „Samsung” neseniai pristatė „Galaxy Buds FE” – geresnį variantą „Galaxy” naudotojams, norintiems giliau įsilieti į „Samsung” ekosistemą. Tačiau „Buds FE” neturi kai kurių funkcijų, būdingų aukštesnės klasės versijoms.

Išeiti iš AMP versijos