Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Naujiena: nešiojamas išmanusis žiedas nustato alkoholio kiekį vairuotojo kraujyje

Ismanusis ziedas Cue Ring 4
Mindaugas Bružas

Išmanusis žiedas gali nustatyti, ar taksi vairuotojas yra blaivus ir iš anksto informuoti keleivius per prijungtą taksi nuomos programėlę. Atrodo, kad tai iš fantastikos srities? Tikrai ne, Rishos Garg sukūrė išmanųjį „Cue” žiedą. Plačiau apie šį žiedą, šiame straipsnyje.

Naujasis „Cue” išmanusis žiedas, kuris nustato alkoholio kiekį kraujyje

„Uber” pasitaikė nemažai atvejų, kai neatsakingi samdomi taksi vairuotojai buvo pagauti vairuojantys išgėrę. parodė, kad daugiau 50 % taksi vairuotojų prisipažįsta vairavę išgėrę, o daugiau kaip 60 % nurodo, kad gėrimus vartoja savo transporto priemonėse. Dar vienas stulbinantis faktas – dėl vairavimo išgėrus žūsta net 56 proc. žmonių.

Automobilių nuomos bendrovėms beveik neįmanoma sekti vairuotojų alkoholio vartojimo įpročių. Naudojant Rishos Garg sukurtą išmanųjį dėvimąjį „Cue” žiedą, vairuotojo būklę stebėti realiuoju laiku yra paprasta. Išmanųjį įtaisą galima dėvėti kaip žiedą, nes jis seka alkoholio koncentraciją kraujyje pagal išskirtą prakaitą. analizuoja prakaitą, nes delnuose ir pirštuose yra didelė prakaito liaukų koncentracija. Šis žiedas taip pat tikrina vairuotojo širdies ritmą ir temperatūrą. tai sinchronizuojama su taksi paslaugų teikėjo programėle, kad keleiviai būtų informuojami apie vairuotojo alkoholio koncentracijos lygį ir apie tai, ar kelionė iš tikrųjų yra saugi.

Ismanusis ziedas Cue Ring 3

Ismanusis ziedas Cue Ring 2

Ismanusis ziedas Cue Ring

Jei vairuotojo alkoholio koncentracijos lygis neatitinka reikalavimų, programėlė automatiškai uždraudžia vairuotojui vairuoti nuo 90 minučių iki 24 valandų. „Cue” realiuoju laiku rodo duomenis apie vairuotojo būklę, kurią rodo 0-100 BAC lygio indikatorius. Siekiant užtikrinti, kad vairuotojas dėvėtų žiedą, situacija kontroliuojama GPS sekimo sistema.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą