Naujos kartos „AirPods” turės „akis”: ką naujo sugalvojo „Apple”

Patikimas informatorius Ming-Chi Kuo, garsėjantis tiksliomis įžvalgomis apie naujus „” įrenginius, praneša, kad bendrovė ketina „” papildyti infraraudonųjų spindulių kameromis, įmontuotomis kiekvienoje ausinėje. Kam to reikia?

 

Kalbant apie jų paskirtį, jos bus reikalingos ne fotografavimui, o garso stiprinimui. Manoma, kad tai bus infraraudonųjų spindulių jutikliai, panašūs į tuos, kurie naudojami „” veido atpažinimo sistemoje.

Tikimasi, kad pridėjus „akis” „AirPods” įgis naujus valdymo gestus, geresnį erdvinį garsą ir geresnį bendradarbiavimą su „Vision Pro” ir būsimomis „Apple” ausinėmis. Pavyzdžiui, jei naudotojas, žiūrėdamas AR filmą, pasuks galvą tam tikra kryptimi, naujosiose „AirPods” ausinėse bus sustiprintas ta kryptimi, kad būtų jaučiama erdvė aplink jį.

Tokios bus išleistos 2026 m., o komponentų tiekėja bus „Foxconn”, pažymėjo šaltinis. Gali būti, kad naujoji funkcija bus prieinama tik „AirPods Pro” ausinėse.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Išeiti iš AMP versijos