Naujos „Samsung Galaxy S25 Ultra” funkcijos ir specifikacijos: ką reikia žinoti

Donatas Varnas

Informatorius Ice Universe atskleidė keletą „Galaxy S25 Ultra” funkcijų. Akivaizdu, kad geriausias „Samsung” flagmanas patirs reikšmingų pokyčių.

Remiantis pranešimais, naujasis gaminys turės korpusą su užapvalintais kampais, primenantį 2016 m. „Galaxy Note 7” dizainą. Dėl to išmanųjį telefoną bus patogiau naudoti, nes jis neįsirėš į ranką.

„Galaxy S25 Ultra” bus ploniausias „Galaxy Ultra” serijos , kurio korpuso storis bus tik 8,4 mm. Palyginimui, S21, S22 ir modelių storis yra 8,9 mm, o S24 Ultra – 8,6 mm.

Sklinda gandai, kad „Galaxy S25” išmaniuosiuose telefonuose bus montuojami ne „Qualcomm”, o „MediaTek” . To priežastis – „Snapdragon 8 Gen 4” žada būti brangiausias šio prekės ženklo mikroschemų rinkinys istorijoje, o „Samsung” siekia pereiti prie prieinamesnių procesorių, kad išlaikytų mažesnę savo flagmanų kainą. Šis sprendimas greičiausiai neturės įtakos našumui, tačiau padės išvengti kainų augimo.

Ankstesniuose pranešimuose nurodoma, kad „Samsung” gerokai patobulins „Galaxy S25 Ultra” fotoaparatus. Bendrovė planuoja atsikratyti 10 ir 12 megapikselių jutiklių, padidindama raišką iki 50 megapikselių.

Tikimasi, kad „Samsung” naują flagmanų seriją pristatys 2025 m. sausį, o iki to laiko korėjiečių planuoja išleisti „Galaxy S24 FE”. Šis modelis savo dizainu ir specifikacijomis prilygs šių metų geriausiems „Galaxy” modeliams, tačiau kainuos gerokai mažiau.

2024 m. „Samsung” yra suplanavusi ir daugiau naujų produktų. Liepos mėnesį bendrovė paskelbs apie naujos kartos sulankstomus išmaniuosius telefonus, naują laikrodį, kuris konkuruos su „Apple Ultra”, ir debiutinį išmanųjį žiedą „Galaxy Ring”. O rudenį bendrovė planuoja išleisti du nebrangius išmaniuosius telefonus su lanksčiais ekranais.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą