Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Naujuose „Google” išmaniuosiuose telefonuose nebus SIM kortelės lizdo

Donatas Varnas

Naujųjų „Google 8” ir „8 Pro” išmaniųjų telefonų versijos, skirtos kai kurioms šalims, neturės fizinio SIM kortelės lizdo. Apie tai pranešė duomenų tyrinėtojas ir insaideris Mišalas Rahmanas.

Pasak M. Rahmano, tai rodo du . Pirma, „OnLeaks” ir „SmartPrix” paskelbtose „Pixel 8” ir „8 Pro” vizualizacijose nematyti sim kortelės dėklo išpjovos korpuse. Antra, „Google” neseniai paskelbė apie sukurtą technologiją, kuri leidžia fizinę SIM kortelę formatuoti į , taip pat perrašyti eSIM iš įrenginio į įrenginį.

Mashaal mano, kad „Pixel 8” ir „8 Pro” versijos be fizinio SIM kortelės dėklo bus išleistos bent jau JAV. Kitoms šalims kuriami įrenginiai, palaikantys klasikines SIM korteles. Tai, anot informanto, rodo bent vienas nutekintas „Pixel 8 Pro” vaizdo įrašas, kuriame matyti dėklas.

„Google” logiška atsisakyti SIM kortelės dėklo „Pixel 8” ir „Pixel 8 Pro”, bent jau JAV modeliuose. Tą patį „” jau padarė su „iPhone” serija”, – rašė Mashaalas.

Tikimasi, kad „Pixel 8” ir „Pixel 8 Pro” bus pristatyti 2023 m. spalio mėn.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą