Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Netrukus bus išleistas inovatyvusis „Samsung Galaxy Ring”: atskleistos išmaniojo žiedo funkcijos

Donatas Varnas

Tai vienas laukiamiausių m. „” produktų. Leidinys „ Authority” „Samsung Health” programėlėje aptiko pagrindines funkcijas, kurias palaikys šis prietaisas.

Tiesą sakant, daugeliu atžvilgių toks prietaisas gali pakeisti išmanųjį laikrodį. Taigi, „ Rung” galės nustatyti širdies ritmą ir streso lygį, taip pat matuoti odos temperatūrą ir padėti nuspėti moterų menstruacijų ciklą.

Galaxy Ring funkcijos 2

Šis įtaisas taip pat turės knarkimo aptikimo funkciją, nors jai veikti reikės prijungto išmaniojo telefono.

Žingsnių, kalorijų skaičiavimas, treniruočių eigos stebėjimas ir kiti sveikatos rodikliai ataskaitoje neminimi, tačiau jie taip pat turėtų būti žiedo arsenale.

Tikimasi, kad „” kaina sieks nuo 300 iki 400 eurų. Žinoma, kad kai kurios fitneso funkcijos, neįtrauktos į „pagrindinį paketą”, bus prieinamos prenumeratos pagrindu, kuri kainuos apie 10 eurų.

Galaxy Ring funkcijos 3

Galaxy Ring pristatymas įvyks liepos 10 d., o prekyboje jis pasirodys rugpjūčio mėn. Žinoma, kad žiedas turės aštuonis skirtingus dydžius, o viena pagrindinių funkcijų, kuri „pakeis žaidimą”, bus bekontakčiai mokėjimai NFC terminaluose.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą