Niekada nedovanokite pinigų gimtadienio proga: ženklas, kuris privers jus persigalvoti

Egzistuoja nuomonė, kad yra geriausia . Tačiau, anot paplitusių įsitikinimų, pinigų davimas ir gavimas ne visada yra saugus – galite nesąmoningai prarasti savo gerovę. Ką daryti, jeigu jums buvo padovanoti pinigai?

Dovana – pinigai

Pagal ženklus pinigai nelaikomi dovana. Juk dovanotojas į juos neįdėjo dalelės savo šilumos, būtų padaręs, jei būtų pasirinkęs tikrą dovaną. Tačiau kai kuriais atvejais teks nukrypti nuo tradicijos ir įteikti piniginį ekvivalentą, nes kartais įtikti dovana labai sunku. Kad neįsiveltumėte į bėdą ir neatrodytumėte netaktiškas, geriau apsiribokite gražiu voku su keliomis kupiūromis.

Liaudies išmintis neturi nieko prieš dovanoti pinigus gimtadienio proga. Gražiai supakuoti į elegantišką dėžutę ar elegantišką voką, jie neabejotinai pradžiugins žmogų Tačiau vis dėlto grynai pinigines dovanas geriau skirti jubiliejams, kai švenčiama apvali ar reikšminga data.

Apskritai pinigų dovanoti nepageidautina, nes jie turi galingą energiją, sugeria savo savininko energetinį lauką, todėl dovanodami juos galite netekti finansinės sėkmės. Sakralinė banknotų reikšmė yra tokia: įdedame daug pastangų, kad jie būtų traškūs mūsų piniginėse, dirbame, pavargstame.

Yra keletas liaudies ženklų, susijusių su pinigais kaip dovana. Pavyzdžiui, tokią dovaną reikėtų dovanoti tik gerai pažįstamiems žmonėms. Tačiau nepatartina tokių dovanų teikti vadovui, nes gali pablogėti tiek jo, tiek dovanotojo finansinė padėtis. Blogu ženklu laikoma atplėšti voką su pinigais dalyvaujant asmeniui, kuris jums juos dovanoja. Priešingai, tokios gavimas iš žmogaus rankų yra geras ženklas – jūsų karjera kils į viršų ir jums viskas klestės.

Nereikėtų dovanoti piniginių dovanų nepažįstamiems žmonėms. Neaišku, kaip jie reaguos į tokią staigmeną, galbūt jie nuoširdžiai įsižeis dėl „dovanos” ir savo neigiama sukurs jums problemų.

Svarbu mokėti teisingai priimti piniginę dovaną, kad kartu su ja netyčia negautumėte ir dovanotojo finansinių problemų. Nereikėtų iš karto skaičiuoti banknotų, jie turi priprasti prie naujojo savininko. Be to, tai tiesiog nemandagu. Tokios dovanos nereikėtų leisti smulkmenoms – geriau nusipirkti sau ką nors vertingo, kas jus tikrai pradžiugins.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Išeiti iš AMP versijos