Niekada nepirkite šių dėklų savo išmaniajam telefonui: į ką turėtumėte atkreipti dėmesį

Kaip pasirinkti telefono dėklą

Labai dažnai rinkdamiesi išmaniojo telefono dėklą pasikliaujame jo prieinamumu ir kaina. Tačiau taip pat reikia atsižvelgti į keletą svarbių dalykų. Ne paslaptis, kad išmaniojo telefono dėklas yra būtinas aksesuaras, padedantis apsaugoti jūsų neįkainojamą įrenginį nuo įbrėžimų, subraižymų ir kitų pažeidimų. Tačiau ne visi dėklai gali būti naudingi. Priešingai, kai kurių tipų dėklai gali pakenkti jūsų įrenginiui.

Kurių išmaniųjų telefonų dėklų vengti?

Vieno sluoksnio dėklai

Tai reiškia dėklus be vidinio pamušalo. Toks pamušalas dažniausiai gaminamas iš mikropluošto ar kito panašaus audinio, kuris neleidžia išmaniajame telefone susidaryti įbrėžimams.

Dėklas su metaliniais aksesuarais ar viršeliu

Ne visi gamintojai, darydami tokį dangtelį, atsižvelgia į antenų struktūrą. Todėl nešiojant tokį dėklą gali kilti problemų su Wi-Fi, , NFC ir mobiliuoju ryšiu.

Stori viršeliai

Stori dėklai, pagaminti iš tokių medžiagų ar silikonas, gali apsunkinti naudojimąsi išmaniuoju telefonu, pavyzdžiui, jei dažnai žaidžiate žaidimus gali perkaisti.

Viršeliai su reljefu

Ant korpuso esantis reljefinis raštas ar tekstūra gali kaupti įvairias bakterijas, todėl jį sunkiau valyti. Lygius dėklus valyti daug lengviau, jie beveik nerenka nešvarumų.

Todėl renkantis dėklą savo išmaniajam telefonui geriau rinktis dėklus su vidiniu pamušalu, be metalinių įdėklų, ne per storus ir be reljefinių elementų. Šie dėklai padės apsaugoti jūsų įrenginį ir išlaikyti jį geros būklės.

Išeiti iš AMP versijos