„Nokia“ „pažais” su nostalgijomis: bus pristatytas kultinis telefonas su „šiek tiek” geresniais parametrais

Nokia Lumia 920

Bendrovė „HMD Global“, kuri valdo „“ prekės ženklo teises, netrukus išleis naują išmanųjį telefoną, pavadintą „Skyline“. Įrenginys įgaus dizainą, panašų į legendinį „Nokia Lumia 920“, praneša žiniasklaida.

Skyline bus pozicionuojamas vienas pažangiausių HMD Global įtaisų, o jo kaina turėtų būti apie 500 eurų. Jį bus galima įsigyti su ryškiai geltonos korpusu, 8 GB operatyviosios atminties, 256 GB integruota „flash“ atmintimi ir dviejų SIM kortelių palaikymu.

Tarp pagrindinių naujojo prietaiso savybių – modernus OLED ekranas su FHD+ raiška ir 120 Hz atnaujinimo dažniu, „Snapdragon 7s Gen 2“ procesorius ir 4900 mAh baterija. Galinėje dalyje bus įrengta triguba kamera su 108 MP pagrindiniu jutikliu, itin plataus kampo objektyvu ir makro arba gylio jutikliu.

Pranešama, kad taip pat yra tokių šiuolaikinių patogumų kaip po ekranu esantis pirštų atspaudų jutiklis ir stereo garsiakalbiai. Be to, „HMD Skyline“ turės apsaugą nuo dulkių ir vandens bei iš anksto įdiegtą „ 14“. Tikimasi, kad šiuo įtaisu prasidės liepos mėn.

Išeiti iš AMP versijos