Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nuo šiol į „Samsung” telefonus žiūrėsime kitaip: Oficialiai pristatyta „S24” telefonų linija paremta dirbtiniu intelektu

Oficialiai pristatyti Samsung Galaxy S24 serijos telefonai
Donatas Varnas

„Samsung Electronics” šiandien pristatė „Galaxy S24 Ultra”, „Galaxy S24+” ir „Galaxy S24” išmaniuosius telefonus, atveriančius naujus mobiliuosius potyrius su „Galaxy AI” dirbtiniu intelektu.

„Galaxy S” serija žengia į naują erą, kuri visiems laikams pakeis tai, kaip mobilieji į suteikia naudotojams daugiau galimybių. Dirbtinis intelektas sustiprina beveik kiekvieną „Galaxy S24” serijos įrenginio patirtį – nuo galimybės bendrauti be barjerų su išmaniuoju teksto ir skambučių vertimu iki maksimalios kūrybinės laisvės su „Galaxy ProVisual Engine” ir naujo paieškos standarto, kuris pakeis tai, kaip „Galaxy” naudotojai atranda juos supantį pasaulį.

Galaxy s24 jau čia 3, samsung nuotr

„Galaxy S24” serija

„Galaxy S24″ serija keičia mūsų ryšį su pasauliu ir įžiebia kitą mobiliųjų inovacijų dešimtmetį”, – sakė TM Roh, „Samsung Electronics” ir „Mobile eXperience” (MX) verslo vadovas. „Galaxy AI” sukurta remiantis mūsų inovacijų paveldu ir giliu supratimu, kaip žmonės naudojasi telefonais. Džiaugiamės matydami, kaip mūsų naudotojai visame pasaulyje, naudodami „Galaxy AI”, įgalina savo kasdienį gyvenimą ir atveria naujas galimybes.”

Padarykite kasdienius potyrius įspūdingais

Galaxy AI pristato prasmingą intelektą, kuriuo siekiama pagerinti kiekvieną gyvenimo dalį, ypač svarbiausią telefono vaidmenį – bendravimą. Kai reikia įveikti kalbos barjerus, su „Galaxy S24” tai padaryti lengviau nei bet kada anksčiau. Bendraukite su kitu studentu ar kolega iš užsienio. Užsisakykite rezervaciją atostogaudami kitoje šalyje. Visa tai įmanoma su „Live Translate2” – dvipusiu telefono skambučių vertimu balsu ir tekstu realiuoju laiku. Nereikia jokių trečiųjų šalių programų, o įrenginyje esantis dirbtinis intelektas užtikrina visišką pokalbių privatumą. Tai veikia net be mobiliųjų duomenų ar „Wi-Fi”.

Galaxy Chat Assist

Žinutėse ir kitose programėlėse „Chat Assist” gali padėti patobulinti pokalbio tonus, kad bendravimas skambėtų taip, kaip buvo sumanyta: pavyzdžiui, mandagus pranešimas bendradarbiui arba trumpa ir skambi frazė socialinės žiniasklaidos prierašui. Į „Samsung Keyboard” integruotas dirbtinis intelektas taip pat gali realiuoju laiku išversti žinutes 13 kalbų. Automobilyje „Android Auto ” automatiškai apibendrins gautas žinutes ir pasiūlys atitinkamus atsakymus bei veiksmus.

Bendravimas nėra vienintelis būdas, kuriuo „Galaxy S24” serija perkelia pagrindinius telefono privalumus į ateitį. Paieška internete pakeitė beveik visus gyvenimo aspektus. Galaxy S24 žymi svarbų etapą paieškos istorijoje – tai pirmasis telefonas, kuriame debiutavo intuityvus, gestais valdomas „Circle to Search8” su „Google”.

Siekdami suteikti „Galaxy” naudotojams neįtikėtiną naują įrankį, „Galaxy” kreipėsi į pasaulinį paieškos lyderį „Google” ir paprastu gestu atvėrė naujas atradimų formas. Ilgai paspaudę pradžios mygtuką, naudotojai gali apvesti, paryškinti, apibraukti ar paliesti bet ką „Galaxy S24” ekrane ir pamatyti naudingus, aukštos kokybės paieškos rezultatus. Pamatę gražų orientyrą draugo socialinės žiniasklaidos įrašo fone arba netikėtą įdomų faktą „YouTube” trumpametražiame filme, galite greitai atlikti tikslią paiešką, kad sužinotumėte daugiau – neišeidami iš tos programos. O priklausomai nuo naudotojo buvimo vietos, tam tikrų paieškų atveju generatyvinės dirbtinio intelekto valdomos apžvalgos gali pateikti naudingos informacijos ir konteksto, surinkto iš viso žiniatinklio, o naudotojai gali užduoti sudėtingesnius ir subtilesnius klausimus. Tai taip paprasta. Ir taip įspūdinga.

Galaxy aksesuarai ir priedai, samsung nuotr

Išlaisvinkite kūrybiškumą ir atraskite pasaulį naujais būdais

Galaxy S24 serijos „ProVisual Engine „9 – tai išsamus dirbtinio intelekto įrankių rinkinys, kuris pakeičia vaizdų fiksavimo galimybes ir maksimaliai padidina kūrybinę laisvę kiekviename žingsnyje – nuo kadro nustatymo iki dalijimosi juo socialiniuose tinkluose. Nebėra drebančių, pikseliuotų vaizdų, padarytų iš toli.

Dėl patobulintų „Nightography” funkcijų „Galaxy S24 Space Zoom” nufotografuotos ir vaizdo įrašai yra puikūs bet kokiomis sąlygomis, net ir priartinus vaizdą. Užfiksuokite daugiau šviesos prieblandoje, naudodami didesnį „Galaxy S24 Ultra” pikselių dydį, kuris dabar yra 1,4 μm, t. y. 60 % didesnis, palyginti su ankstesniu modeliu. Dėl platesnių optinio vaizdo stabilizatoriaus (OIS) kampų ir patobulinto rankos drebėjimo kompensavimo „Galaxy S24 Ultra” sumažintas suliejimas.

Užfiksavus puikius kadrus, naujoviški „Galaxy AI” redagavimo įrankiai leidžia atlikti paprastus redagavimo veiksmus, pavyzdžiui, ištrinti, iš naujo sukomponuoti ir perkomponuoti. Kad būtų lengviau ir veiksmingiau optimizuoti, „Edit Suggestion12” naudoja „Galaxy AI”, kad pasiūlytų kiekvienai nuotraukai idealiai tinkamus patobulinimus. Kad naudotojai turėtų dar daugiau kūrybinės kontrolės ir laisvės, funkcija Generative Edit13 gali užpildyti vaizdo fono dalis naudodama generatyvinį dirbtinį intelektą. Jei nuotrauka kreiva, AI užpildys jos kraštus.

Galaxy s24 jau čia 2, samsung nuotr

Pažangiausia kada nors sukurta „Galaxy” patirtis, paremta aukščiausios kokybės našumu

Kadangi dirbtinis intelektas tampa vis svarbesne kasdienio gyvenimo dalimi, našumo galia turi būti išskirtinė, kad atitiktų reikalavimus. Žaidimai. Įtemptas vaizdo įrašų įrašymas ir redagavimas. Šokinėjimas tarp penkių programėlių planuojant kelionę. Kad ir kokia būtų užduotis, „Galaxy S24” užtikrina neįtikėtiną patirtį dėl patobulinimų mikroschemų rinkinyje, ekrane ir kt.

Visuose „Galaxy S24 Ultra” įdiegta „Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform for Galaxy”. Specialiai „Galaxy” naudotojams optimizuotas mikroschemų rinkinys pasižymi nepaprastais NPU patobulinimais, užtikrinančiais neįtikėtinai efektyvų dirbtinio intelekto apdorojimą. Visuose trijuose „Galaxy S24” modeliuose 1-120 Hz adaptyvusis atnaujinimo dažnis taip pat padidina našumo efektyvumą.

Ryškiausiame visų laikų „Galaxy” ekrane vaizdai yra ryškesni ir įtaigesni.”Galaxy S24″ pasiekia 2600 nitų maksimalų ryškumą ir užtikrina geresnį matomumą lauke su „Vision Booster” funkcija.

Galaxy s24 ultra dirbtinis intelektas, samsung nuotr

„Galaxy S24 Ultra” esantis „Corning® Gorilla® Armor „19 yra optiškai patobulintas ir demonstruoja išskirtinį patvarumą, apsaugantį nuo kasdienių įbrėžimų sukeliamų pažeidimų. Jis užtikrina iki 75 % sumažintą atspindžių kiekį įvairiomis apšvietimo sąlygomis, taip užtikrindamas sklandų ir patogų žiūrėjimą.

Visoje „Galaxy S24” serijoje dizaino patobulinimai su plonesniais ir tolygesniais rėmeliais leidžia lengviau pasinerti į bet kokią žiūrėjimo patirtį ir suteikia galimybę naudoti didesnio dydžio „Galaxy S24+” 6,7 colio ir „Galaxy S24” 6,2 colio ekranus beveik tokio paties dydžio specifikacijose.20 „Galaxy S24 Ultra” turi 6,8 colio plokštesnį ekraną, optimizuotą ne tik žiūrėjimui, bet ir produktyvumui. Be to, „Galaxy S24+” dabar palaiko tokio pat lygio QHD+, koks yra „Galaxy S24 Ultra”.

 

Naujuosius „Galaxy S24” serijos įrenginius galima įsigyti nuo 2024 m. sausio 31 d.

 

Samsung Galaxy S24 Ultra specifikacijos

  • Ekranas: „Galaxy S24 Ultra” turi 6,8 colių Dynamic AMOLED 2X QHD+ ekraną su 120 Hz atnaujinimo dažniu ir HDR10+ palaikymu.
  • Procesorius: Telefone veikia „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3” mikroschemų rinkinys.
  • Operatyvioji atmintis ir saugykla: „Galaxy S24 Ultra” turi 12 GB RAM ir iki 1 TB talpos saugyklą.
  • Fotoaparatai: Flagmano kamerų sistema apima pagrindinį jutiklį su f/1,7 diafragma, „Super Quad Pixel” automatiniu fokusavimu, OIS ir „Super Clear Lens”. Galinės kameros sistemą taip pat sudaro 50 MP teleobjektyvas su 5 kartų optiniu priartinimu, 10 MP teleobjektyvas su 3 kartų priartinimu ir 12 MP ultraplačiakampis objektyvas. Savęs fotografavimui skirta 12 MP priekinė kamera su f/2,2 diafragma ir „Dual Pixel” automatiniu fokusavimu.
  • Akumuliatorius, įkrovimas: „Ultra” modelyje yra 5000 mAh baterija su 45 W laidinio ir 15 W belaidžio įkrovimo palaikymu bei „Wireless PowerShare” funkcija.
  • Programinė įranga: Išmanusis telefonas veikia su „Android 14” pagrįsta „One UI 6.1” vartotojo sąsaja. Pirmą kartą „Samsung” žada iki 7 metų programinės įrangos atnaujinimų ir 7 metų saugumo pataisymų.
  • Kitos funkcijos: Įrenginys turi USB-C jungtį, USB 3.2 Gen 1, „Bluetooth 5.3”, „Wi-Fi 7”, NFC ir UWB.

Samsung Galaxy S24 ir S24+ specifikacijos

  • Ekranas: „Galaxy S24+” turi tokį patį ekraną kaip ir „Ultra” modelis, tačiau mažesnį dydį – 6,7 colio. „Galaxy S24” turi 6,2 colio „Dynamic AMOLED 2X FHD+” ekraną su 120 Hz atnaujinimo dažniu.
  • Procesorius: Skirtingai nei „S24 Ultra”, kuriame naudojamas „Snapdragon 8 Gen 3 SoC”, Indijoje „Galaxy S24” ir S24+ bus naudojami „ 2400” lustai.
  • Operatyvioji atmintis ir saugykla: Galaxy S24 turi 8 GB RAM ir iki 512 GB vidinę atmintį, o Galaxy S24+ – iki 12 GB RAM ir 512 GB atmintį.
  • Fotoaparatai: Galaxy S24 ir S24+ turi tą pačią 50 MP pagrindinę kamerą su f/1,8 diafragma, „Dual Pixel” automatiniu fokusavimu ir OIS. Priekyje yra 12 MP asmenukių kamera su f/2,2 diafragma ir „Dual Pixel” automatiniu fokusavimu.
  • Akumuliatorius, įkrovimas: Galaxy S24 turi 4 000 mAh bateriją, o Galaxy S24+ – 4 900 mAh bateriją. Abu telefonai palaiko 25 W laidinį, 15 W belaidį įkrovimą ir „Wireless PowerShare” funkciją.
  • Kitos funkcijos: „Galaxy S24” ir „S24+” turi USB-C jungtį, USB 3.2 Gen 1, „Bluetooth 5.3”, „Wi-Fi 6e”, NFC, IP68 reitingą ir UWB. Tačiau „S24” modelyje nėra UWB.

 

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą