“Cordon Bleu” yra universalus ir skanus lengvas patiekalas. Jį galite pasigaminti namuose pagal šį receptą.
Ingredientai:
- 2 vištienos filė;
- druskos ir pipirų;
- 120-150 g kumpio;
- 120-150 g sūrio;
- 2-3 kiaušiniai;
- miltų;
- džiūvėsėlių.
Paruošimas:
- Filė išilgai perpjaukite į 2 plokštumas ir kiekvieną iš jų iš abiejų pusių gerai išmuškite tarp 2 maistinės plėvelės sluoksnių.
- Pabarstykite druska, pipirais ir palikite 10-15 minučių pastovėti. Ant vienos filė pusės uždėkite kumpio ir sūrio (pvz. Mozzarella) ir uždenkite kita filė puse.
- Apvoliokite miltuose, tada plaktuose kiaušiniuose, paskui džiūvėsėliuose.
- Kepkite ant vidutinės ugnies aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi