Nutekinti “Galaxy Z Fold 6” ir “Z Flip 6” prototipų vaizdai rodo minimalius dizaino atnaujinimus

Galaxy Z Fold 6 ir Galaxy Z Flip 6 atvaizdai

Artėjant “Samsung” “Unpacked” renginiui, ėmė sklisti gandai ir nutekėjimai apie “” ir “Z Flip 6”. Naujausius iš jų pateikė 9to5Google, kurie gavo abiejų telefonų prototipų nuotraukas. Jeigu tikėjotės didelių atnaujinimų, teks nusivilti.

Internete nutekėjusiuose “Z Fold 6” atvaizduose matomas dizainas, kuris, atrodo beveik nepakito. Nors ankstesniuose pranešimuose buvo užsimenama apie šiek tiek platesnį išorinį ekraną, abiejų ekranų kraštinių santykis išliko beveik nepakitęs, o vidinis ekranas atrodo išvis nebuvo paliestas.

ir tikėtasi, “Z Fold 6” yra labiau dėžutės formos su plokščiais kraštais ir užapvalintais kampais, tačiau likusi dizaino dalis, įskaitant trigubos kameros ir mygtukų išdėstymą, išliko pasiskolinta iš “Z Fold 5”.

Panašiai ir “Z Flip 6” nuotraukose matomas labiau dėžutės formos dizainas, tačiau ekrano sulenkimas vis dar gana ryškus. Vienas pastebimas pokytis – šiek tiek labiau išsipūtusios dvigubos kameros nugarėlėje, galimai pabrėžiančios patobulintą pagrindinės kameros jutiklį.

Galutinės įrenginių versijos gali gerokai skirtis nuo to, ką matome šiuose paveikslėliuose.

Tikimės, kad “Samsung” netrukus patvirtins liepos 10 d. vyksiančio renginio “Galaxy Unpacked”, kuriame bus oficialiai paskelbta apie naujuosius sulankstomus įrenginius, .

Išeiti iš AMP versijos