Oficialu: Naujoji “Google” “Pixel 9” serija debiutuos rugpjūčio 13 d.

Google Pixel 9 - rugpjūčio 13

Bendrovė “Google” oficialiai pranešė apie artėjantį renginį “Made by Google“, kuriame bus pristatyti “Pixel 9” serijos išmaniųjų telefonų flagmanai.

Taigi, renginys numatytas rugpjūčio 13 d., t. y. dviem mėnesiais anksčiau nei įprastai spalio mėnesį. Jis vyks bendrovės būstinėje Mountain View, Kalifornijoje. Pristatymas bus transliuojamas “” platformoje ir “Google Store” svetainėje.

Tikimasi, kad “Pixel 9” seriją sudarys trys modeliai: “Pixel 9”, “Pixel 9 Pro” ir “Pixel 9 XL”. Modelyje “Pixel 9” bus įrengtas 6,03 colių plokščias ekranas ir dviguba galinė kamera.

Modelis “Pixel 9 Pro” gaus 6,3 colio ekraną ir trigubą galinę kamerą su teleobjektyvu. Kita vertus, “Pixel 9 XL” turės 6,7 colių ekraną ir trigubą kamerą su teleobjektyvu. bus varomi “Tensor G4” procesoriumi.

Taip pat tikimasi pristatyti naują sulankstomą išmanųjį telefoną, pavadintą “”, kuris gali būti pristatytas “Pixel 9 Fold” arba “Pixel 9 Pro Fold”. Tikimasi, kad bendrovė taip pat pristatys naują išmanųjį laikrodį “Pixel 3” su 1,2 colio ekranu ir “Pixel Watch 3 XL” su didesniu 1,45 colio ekranu.

Išeiti iš AMP versijos