„Old Spice“ prisijungia prie „Tomorrowland“ bei žengia į muzikos festivalių pasaulį

LT KV

„Old Spice” žengia į muzikos pasaulį siekiant pasiūlyti visiems koncertų mėgėjams pasitikėjimo savimi pliūpsnį. Bendradarbiaujant su „Tomorrowland“, ženklas pristato „Special Festival Edition”. Renginyje bus įkurta speciali zona, žadanti visiems svečiams nepamirštamą bei įtraukiančią patirtį. Kiekvienas „Tomorrowland“ gerbėjas, kuriam nepavyko nusipirkti bilietų ar tiesiog tas, kuris ieško nepaprasto muzikinio nuotykio, turi galimybę patirti geriausia iš „Tomorrowland“ su „Old Spice” dalyvaujant bilietų loterijoje. Prisijunk prie „Old Spice” šioje išskirtinėje kelionėje – laikas šėlti tarsi nebūtų rytojaus bei kvepėti geriau ne bet kada!

 

Super pasitikėjimas „Tomorrowland“

„Tomorrowland“ yra nepamirštama muzikinė patirtis. Tai elektroninės muzikos fiesta, sutraukianti šimtus tūkstančių dalyvių iš viso pasaulio magiškoje šalyje, kupinoje įsimintinų didžiausių IDM scenos žvaigždžių pasirodymų. Tam, kad pasimėgauti džiugiomis akimirkomis, festivalių lankytojams reikia jaustis pasitikinčiais savo šviežumu. 74 procentų vyrų teigia, kad patiria mažiau malonumo vakarėliuose kai jie jaučiasi prakaituoti ar prastai kvepiantys arba jeigu kažkas netoliese skleidžia nemalonų kvapą.*

Būtent dėl šios priežasties  „Old Spice“ nusprendė pradėti bendradarbiavimą su „Tomorrowland“ siekiant suteikti šviežumo visiems festivalio svečiams 48 valandas, kad jie galėtų leisti laiką visapusiškai mėgaudamiesi maloniu laiku, pasitikinčiai iškėlę rankas į viršų! Speciali prekės ženklo zona siūlanti unikalias patirtis lauks visų renginio dalyvių.

 

Švęsk šiandien tarsi nebūtų rytojaus, kvepėk šviežiau nei bet kada su „Old Spice x Tomorrowland Special Edition”

Šia specialia proga „Old Spice“ išleido produktų liniją „Tomorrowland Special Edition”. Tai – nepakartojamas modernus su kvepalų kokybės aromatu, išliekantis 48 valandas. Nauji asmeninės higienos produktai (dezodorantas-pieštukas, purškiamas dezodorantas bei dušo gelis), kurių pagrindinės viršutinės natos – tirpstančio meliono, sultingos kriaušės ir , puikiai dera su karštos vasaros vakarėlio nuotaika. Tiesą sakant, tai ne tik kvapas – tai pasitikėjimo ir stiliaus išraiška, privaloma šią vasarą! Produktus įsigyti galima internetinėje parduotuvėje „Barbora“ bei prekybos tinkluose IKI, „“, „Drogas“ bei „Rimi“.

 

Dalyvauk konkurse ir vyk į „Tomorrowland“ su „Old Spice“

„Old Spice“ pristato kupiną jaudulio konkursą, kuriame kiekvienas gali pasigauti nepamirštamo grobio. Dalyviai gali patirti „Tomorrowland“ su bilietais iš „Old Spice“, taip atveriant duris nepakartojamam festivalio nuotykiui – ne tik koncertams, DJ pasirodymams, bet ir dalyvavimui įspūdingose zonose, kupinose įvairių atrakcijų, tame tarpe ir „Old Spice“ zonoje. Tam, kad dalyvauti, tu turi tik nuskanuoti QR kodą bei registruoti čekį https://www.barbora.lt/. Nepraleisk šios ypatingos galimybės prisijungti prie laukinio šėlsmo „Tomorrowland“ festivalyje!

 

Apie prekės ženklą:

„Old Spice“, ikoniškas prekės ženklas vyrų higienos ir priežiūros srityje nuo 1937 m., akcentuoja aromatą. Kruopščiai sukurti „Old Spice“ produktai demonstruoja išskirtinę kokybę bei dėmesį detalėms. Patrauklūs įkūnija rafinuotumą produktuose, sukurtuose šiandienos vyrui. Nuo  gaivinančių dezodorantų iki kūno prausiklių, „Old Spice“ siūlo jutiminę  patirtį, nukeliančią už įprastų higienos procedūrų ribų. Kiekvienas aromatas yra nuosekliai sukurtas siekiant palikti įspūdį, įkvepiant pasitikėjimo užkariauti dieną. Turtingo paveldo ir nuoseklios kūrybos „Old Spice“ produktai išlieka itin populiariu pasirinkimu vyrams, ieškantiems savimi pasitikinčio stiliaus bei žavesio.

*Pagal P&G EU tyrimą, atliktą su 450 18-40 m. vyrų, 2023 m. spalį

Išeiti iš AMP versijos