“One UI 6.1.1” atnaujinime pridėta daugiau dirbtinio intelekto funkcijų, įskaitant “AI Graffiti”

One UI 6.1.1.1.1 atnaujinimas

Atnaujinime 6.1.1 “” pristatys naują dirbtiniu intelektu pagrįstą funkciją AI Graffiti. Naujoji funkcija pirmiausia pasirodys sulankstomame išmaniajame telefone “ Fold 6”.

Apie naująją funkciją pranešė “Ice Universe”. Nors jis nepateikė išsamios informacijos, pranešama, kad naujoji funkcija gali padėti naudotojams geriau piešti ekrane naudojant “S Pen” rašiklį ir generuoti vaizdus pagal naudotojo įvestus tekstinius užrašus. Tikimasi, kad “AI Graffiti” bus galima naudoti ne tik naujuose modeliuose, bet ir senesniuose “Galaxy S”, “” ir “Galaxy Fold” įrenginiuose, kurie palaiko rašiklį “S Pen” ir yra atnaujinti iki “One UI 6.1.1”.

Palyginti su panašia “” funkcija “Image Wand”, pristatyta “iPadOS 18”, “Samsung” siekia pagerinti naudotojų piešinių vizualinę patirtį ir kokybę. Daugiau informacijos apie naująją funkciją tikimasi gauti liepos pabaigoje arba 2024 m. rugpjūtį, kai bus paskelbtas “One UI 6.1.1” atnaujinimas. Todėl kitas svarbus “One UI 7.0” atnaujinimas gali būti atidėtas, nes “One UI 6.1.1” su daugeliu naujų dirbtinio intelekto funkcijų reikės daugiau laiko.

Išeiti iš AMP versijos