OPPO A3 Pro su AMOLED ekranu 120 Hz, IP69 apsauga ir Dimensity 7050 procesoriumi pasieks pasaulinę rinką

OPPO A3 Pro oficiali nuotrauka

Įrenginys, pažymėtas modelio numeriu CPH2639, pastebėtas sertifikavimo agentūros TDRA duomenų bazėje. Be to, šis telefonas taip pat pasirodė Geekbench teste. Tai reiškia, kad pasaulinis A3 Pro išleidimas jau ne už kalnų. Tikėtina, kad debiutuos vasaros pradžioje.

 

Techninės specifikacijos

Pasaulinė OPPO A3 Pro versija, kaip manoma, nesiskirs nuo Kinijos rinkai skirto modelio. Štai svarbiausios techninės specifikacijos:

 

Savybės ir privalumai

OPPO A3 Pro pasižymi įspūdingomis savybėmis, kurios patenkins net išrankiausių vartotojų poreikius. 120 Hz atnaujinimo dažnis užtikrina sklandų vaizdo atkūrimą, kas yra ypač svarbu žaidžiant žaidimus ar žiūrint vaizdo įrašus. AMOLED ekranas garantuoja ryškias spalvas ir puikų kontrastą.

Apsauga nuo vandens ir dulkių su IP69 standartu suteikia papildomą ramybę, kad telefonas bus saugus net ir ekstremalesnėmis sąlygomis. MediaTek Dimensity 7050 procesorius užtikrina greitą ir efektyvų įrenginio veikimą, o didelė operatyvioji atmintis leidžia naudoti kelias programas vienu metu be jokių trikdžių.

Fotografavimo galimybės

OPPO A3 Pro taip pat išsiskiria savo fotografavimo galimybėmis. 64 MP pagrindinė kamera leidžia užfiksuoti aukštos kokybės nuotraukas, o papildomas 2 MP jutiklis suteikia daugiau fotografavimo galimybių ir kūrybinės laisvės.

 

Baterijos ir įkrovimo pajėgumai

5000 mAh baterija užtikrina ilgą naudojimo laiką, o greitasis 67 W įkrovimas leidžia greitai įkrauti įrenginį, kad nereikėtų ilgai laukti.

 

Kaina ir prieinamumas

Kiek kainuos OPPO A3 Pro pasaulinėje rinkoje, kol kas nėra žinoma. Tačiau Kinijoje šis išmanusis telefonas parduodamas už maždaug 275 eurus. Galima tikėtis, kad šio telefono kaina Europoje bus labai panaši.

Išeiti iš AMP versijos