Padarykite tai su lygintuvu prieš lygindami mėgstamą palaidinę: dauguma žmonių to net nežino

Kad nereikėtų lyginti rūbų

Mėgstamą rūbą galima lengvai sugadinti vos palietus jį lygintuvu. Juo labiau, jei kalbama apie mėgstamą baltą palaidinę, ant kurios pėdsakus gali palikti nuo geležies susidariusios apnašos. Štai ką turite padaryti, kad jums taip nenutiktų.

KAIP VALYTI LYGINTUVĄ?

Apnašų problema liečia ne tik virdulius ir skalbimo mašinas. su garų funkcija taip pat kenčia nuo kieto vandens. Jei jis nebus išvalytas, kai kurie daiktai gali būti sugadinti.

Įjungę garų tiekimą ir lyginant baltus audinius galite pamatyti šviesiai rudos arba geltonos trupinius. Jie gali sugadinti jūsų drabužius. Kad taip neatsitiktų, reikia lygintuvą. Tam visiškai nereikia jokios parduotuvėje pirktos chemijos.

Eikite į virtuvę ir pasiimkite acto, kad paruoštumėte tirpalą. Komponentai sumaišomi taip: 1 valgomasis šaukštas acto, 3 valgomi šaukštai vandens vandens. Supilkite tirpalą į lygintuvo indą, įjunkite maksimalią temperatūrą ir paspauskite mygtuką „savaiminis išsivalymas“. Jei jo nėra, belieka išleisti visus garus iš lygintuvo virš kriauklės ar skuduro.

acto tirpalu atliekamas tol, kol ir geležies trupiniai nustos kristi.

Išeiti iš AMP versijos