Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Padėkite uždirbti daugiau: milijonierius atskleidė 4 itin turtingų žmonių taisykles

Adomas Račkauskas

Buvęs Volstrito prekiautojas ir finansinio kapitalo fenomeno Your Rich BFF įkūrėjas Vivianas Tu, kuris pirmąjį milijoną uždirbo būdamas 27 metų, atskleidė 4 nepopuliarias taisykles, kuriomis vadovaujasi turtingi . Dauguma kitų jų nesilaiko, praneša CNBC.

Turtingų žmonių taisyklės

Pasak eksperto, pradėjęs karjerą Volstrito gatvėje, jis suprato, kad itin turtingi žmonės mažiau rūpinasi taupymu, o daugiau dėmesio skiria investavimui ir turto didinimui.

- Reklama -

Stebėdamas ir mokydamasis iš jų įpročių, Vivianas Tu pirmąjį milijoną uždirbo būdamas 27 metų. Jis atskleidė keturias nepopuliarias taisykles, kurių laikosi turtingi žmonės:

  • Nesijaudinkite dėl to, padaryti įspūdį žmonėms. Turtingi žmonės didžiąją dalį savo perkamosios galios investuoja į turto (daiktų, kurie laikui bėgant jiems uždirba pinigus), o ne įsipareigojimų (daiktų, kurie laikui bėgant jiems kainuoja) pirkimą. Jiems nerūpi, ką apie juos manote ir ar jums daro įspūdį.
  • Turėkite gausos mąstyseną. Daugelis žmonių turi mąstyseną, susijusią su nepritekliumi, t. y. nuolat jaučia, kad „niekada neturėsime pakankamai pinigų, kad esame per žingsnį nuo ir turime taupyti kiekvieną centą”. Turtingi žmonės turi gausos mąstyseną. Kadangi jie žino, kad gali pasirūpinti savo sąskaitomis, jie nesijaudina. Tai suteikia jiems laisvę nuspręsti, ką jie nori veikti su savo laiku, o ne susitelkti tik į tai, ką reikia daryti, kad išgyventų.
  • Galvokite apie ilgalaikę perspektyvą. Pasiturintys žmonės supranta, kad kartais viskas užtrunka, todėl jie mielai laukia. Jie yra atidėto pasitenkinimo karaliai ir karalienės.
  • Dalinkitės ir keiskite. Turtingi žmonės mąsto strategiškai ir žvelgia į ateitį, jie supranta, kad kai atvirai dalijasi savo žiniomis, kiti žmonės bus labiau linkę patys dalytis tuo, ką žino. Tai dar viena vertinga valiutos forma.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą