Pamiršite kasdienius telefono krovimus: visi nauji “OnePlus” išmanieji telefonai bus “autonomijos monstrai”

OnePlus Ace 3 Pro naujos kartos baterija

Bendrovė “” susivienijo su gerai žinomu akumuliatorių gamintoju CALC, kad sukurtų naujos kartos , skirtus didelio našumo išmaniesiems telefonams. Kūrinys pavadintas “Glacier Battery” ir, anot “OnePlus”, jis “padarys galą baterijų problemoms”.

Naujasis akumuliatorius leidžia pasiekti didesnę talpą nedidinant telefono korpuso storio. Šis 6100 mAh akumuliatorius 22 proc. lenkia standartinį “OnePlus” akumuliatorių (5000 mAh) ir užima 3 proc. mažiau vietos. Be to, baterija palaiko 100 W greitąjį įkrovimą (nuo 0 % iki 100 % pasiekia vos per pusvalandį).

Akumuliatoriaus “Glacier Battery” talpa yra didesnė nei vidutinio išmaniojo telefono, tačiau jis yra nedidelis. Palyginimui, jei pažvelgtume į “ S24” seriją, tai baziniame S24 yra tik 4000 mAh talpos akumuliatorius.

Kalbant apie tarnavimo laiką, gamintojas teigia, kad “Glacier Battery” naudoja daugybę tarnavimo laiką gerinančių technologijų ir per ketverius naudojimo metus baterija praras ne daugiau kaip 20 proc. savo pradinės talpos.

Pirmasis su naujo tipo baterija yra “OnePlus Ace 3 Pro“, kuris bus išleistas iki mėnesio pabaigos. Žadama didelė autonomija – dvi dienos esant aktyviai apkrovai. Tarp kitų išmaniojo telefono savybių minimas “Snapdragon 8 Gen 3” procesorius ir 24 GB operatyviosios atminties.

Išeiti iš AMP versijos