Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pamirškite apie išmaniuosius telefonus su titano rėmeliu, jų svarba gerokai pervertinama

Donatas Varnas

Negalėjote nepastebėti, kad pastaruoju metu daug kalbama apie išmaniuosius telefonus su titano rėmeliu. Žinoma, tokio tipo korpusas turi tam tikrų privalumų, palyginti su kitais, tačiau jis turi ir trūkumų. Dabar kalbama ne apie tai, kas pasikeitė gamybos technologijoje, o apie tai, kiek jos iš tikrųjų reikia. O gal geriau apie tai pamiršti ir į tokių prietaisų gamybą nesivelti? Atsakyti į šį klausimą tikrai gana sunku, todėl pažvelkime į tai atidžiau.

Kodėl jums reikia išmaniojo telefono su titano rėmeliu?

Visiškai suprantama, kad titanas turi pranašumų prieš kitus metalus, pavyzdžiui, aliuminį ir nerūdijantį plieną. „” atveju tai leido padaryti „ Pro” lengvesnį, o tai yra gerai po gana sunkaus „ Pro”. Samsung pasirinko titaną, o ne aliuminį, nes tai padidino Ultra patvarumą, o tai taip pat gerai. Tačiau nė viena iš šių priežasčių nepateisina tokio didžiulio reklamos ir triukšmo šia tema. Juk reklaminiai šūkiai, virstantys fraze „Ei, žiūrėkite, mes turime titano”, bus girdimi visur.

„Apple” telefonas su titanu

Kompanija „Apple” turi 39 sekundžių trukmės reklamą pavadinimu „Titanas”, kuri „YouTube” turi 21 milijoną peržiūrų. Ką žinote apie „iPhone 15 Pro”, išskyrus tai, kad jis pagamintas iš naujo brangaus metalo? Beveik nieko. Vadinasi, tiek daug reklamos laiko skiriama ne kamerai, ekranui, akumuliatoriui ar kitiems dalykams, o medžiagai.

„Samsung” telefonas su titano korpusu

Laimei, „Samsung” „Galaxy S24 Ultra” reklamoje per daug nesivargino minėti metalo – bent jau kol kas. Vietoj to ji leido naujam „” funkcijų rinkiniui užimti pagrindinę vietą iškart po pirmojo „Unpacked 2024” renginio, o tai jau gražu. Juk „Galaxy AI” funkcijos yra daug įdomesnė savybė nei vien korpuso medžiaga, kuri jau seniai žinoma. Ir mažai kas ją atskirs nuo metalo vien iš prisilietimo.

Samsung Galaxy S24 Ultra su titano rėmu

Ar jums reikia išmaniojo telefono su titanu?

Visus argumentus už tai, kad titanas yra didžiausias dalykas technologijose nuo pat rato išradimo, sugriauna faktas, kad dauguma naudotojų tiesiog įdeda telefoną į dėklą ir net nepastebi skirtumo. Nesvarbu, ar jis plastikinis, stiklinis, ar metalinis, nes telefonas vis tiek bus dėkle, todėl viskas, ką matysite, bus silikonas arba plastikas. Ir tai yra teisinga, nes net tvirčiausia rėmelio medžiaga neapsaugo priekinio ar galinio prietaiso stiklo plokščių. Abu jie yra jautresni pažeidimams nei rėmelis.

Deja, žmonės vis tiek pirks „iPhone 15 Pro” ir „Galaxy S24 Ultra”, nes jie pagaminti iš titano, o tai skamba madingai. Tiesą sakant, tai iš tiesų madinga, tačiau tai nėra gera priežastis išleisti daugiau nei 1000 JAV dolerių išmaniajam telefonui. Daug geriau pirkti telefoną dėl jo kamerų, programinės įrangos funkcijų arba dėl to, kaip jis integruojamas su kita jūsų technika.

Taigi, galime daryti išvadą, kad titanas, nors ir turi tam tikrų privalumų, yra labiau būdas užsidirbti pinigų, o ne realus „pliusas”, kad įsigytume modernų technologinį prietaisą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą