Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Panasonic” pristatė pavyzdinius televizorius Z95A ir Z93A

Donatas Varnas

Parodoje CES 2024 „Panasonic” pristatė du naujus pavyzdinius televizorius. Modeliai pavadinti Z95A ir Z93A. Panasonic Z95A galima įsigyti su 65 ir 55 colių ekranais, o Z93A gavo 77 colių ekraną.

Televizoriuje „Panasonic Z95A” naudojamas naujas „Master Ultimate” skydelis su pažangia mikrolęšių matrica ir daugiapakopiu temperatūros valdymu, užtikrinančiu precedento neturintį ryškumą. Kita vertus, „Panasonic Z93A” turi „Master OLED Pro” skydelį.

Z95a televizorius

Ekranai pasižymi 4K raiška, 144 Hz atnaujinimo dažniu ir palaiko „Dolby Vision IQ”.

Televizoriuose įrengtas „HCX Pro MK II AI” procesorius, kuris, naudodamas dirbtinį intelektą, gali padidinti turinio mastelį iki 4K.

Kalbant apie garsą, turi garso sistemą su „Dolby Atmos” ir virtualaus erdvinio garso palaikymu, tačiau tikslių specifikacijų gamintojas nepaskelbė.

Z95a ir z93a

Kartu su HDMI 2.1 ir VRR funkcijomis televizoriai tinka naudoti su žaidimų kompiuteriais, „Xbox Series X” arba „ 5”. Naujuosiuose gaminiuose veikia „ Fire TV”.

Televizorių „Panasonic Z95A” ir „Panasonic Z93A” kainos gamintojas kol kas neatskleidė.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą