Paprasta ir skanu: kaip per 30 minučių paruošti sultingus žuvies kepsnelius

Žuvies kepsneliai

Namuose ruošiamų patiekalų gaminimas visada sukelia ypatingus jaukumo jausmus rate. Žuvies kepsneliai – patiekalas, kuris tikrai patiks visiems.

Ingredientai:

Paruošimas:

  1. Žuvies filė (jei naudojate šaldytą žuvį, pirmiausia ją atšildykite) sumalkite mėsmale.
  2. Į žuvies masę įmuškite kiaušinį.
  3. Išmirkykite bandeles vandenyje arba piene.
  4. Kruopščiai jas išspauskite ir sudėkite į žuvies masę.
  5. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite į žuvies masę.
  6. Viską kruopščiai išmaišykite ir pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais.
  7. Iš gautos masės suformuokite ovalius kepsnelius ir apvoliokite juos džiūvėsėliuose.
  8. Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
  9. Sudėkite kepsnelius ir kepkite, kol iš abiejų pusių taps auksinės . Patiekite su bulvėmis arba bet kokiomis salotomis.
Išeiti iš AMP versijos