Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pasaulyje pasirodys naujas išmaniųjų telefonų prekės ženklas

Donatas Varnas

Bendrovė „HMD Global”, kuriai priklauso „ ženklas, nusprendė gaminti išmaniuosius telefonus su savo HMD prekės ženklu. Apie tai pranešė bendrovės generalinis direktorius Žanas Fransua Barilis (Jean-François Baril).

Bendrovė „HMD Global” buvo įkurta 2016 m. Ji buvo įkurta iš „” įsigyto „Nokia” verslo pagrindu. Išmaniuosius telefonus gamina „Foxconn” patronuojamoji įmonė „FIH Mobile”. Pasak Baril, ateityje gamintojas gamins išmaniuosius telefonus su savo prekės ženklu. Tačiau planuoja išlaikyti rinkoje „Nokia” gaminius ir juos taip pat pardavinėti Taip elgiasi kai kurie Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojai. Kol kas nežinoma, pasirodys pirmasis įrenginys ir kokios bus jo charakteristikos.

„Džiaugiuosi galėdamas pranešti apie svarbų HMD evoliucijos etapą – kuriame originalų HMD prekės ženklą. Galite tikėtis pamatyti naują mūsų prekės ženklo mobiliųjų įrenginių portfelį, taip pat „Nokia” įrenginių ir bendradarbiavimo su naujais įdomiais partneriais”, – rašė Barilas.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą