Pasirinkite spalvą ir sužinokite, kaip galite pakeisti savo gyvenimą į gerąją pusę

Pasirinkite spalva ir suzinokite kaip galite pakeisti savo gyvenima

Pasirinkite spalva ir suzinokite kaip galite pakeisti savo gyvenima

Psichologai jau seniai tiria, veikia mus ir mūsų gyvenimą. Šiuo požiūriu bene didžiausias pasiekimas yra Lüscherio testas. Šveicarų psichologas teigė, kad spalvų pasirinkimas gali daug pasakyti apie žmogaus asmenybę. Todėl siūlome paprastą ir smagų testą, kuris gali padėti sužinoti, kaip pakeisti savo gyvenimą į gerąją pusę. Tiesiog pasirinkite spalvą.

Pasirinkite spalvą

Raudona

Jei pasirinkote raudoną mygtuką, vadinasi, norite būti pastebėtas. Trokštate pripažinimo, norite, kad jus kas nors pamatytų ir išgirstų, todėl turite įdėti šiek tiek daugiau pastangų. Pavyzdžiui, norėdami gauti paaukštinimą arba ar draugų pagarbą.

Oranžinė

Esate iš tų, kurie supranta, kad dideli dalykai prasideda nuo mažų žingsnių. Todėl dabar turėtumėte atkreipti dėmesį į detales. Būtent kažkur tarp mažų ir nepastebimų smulkmenų galite rasti tai, kas padės jums pasiekti sėkmę.

Geltona

Jūsų pagrindinis talentas – rizikuoti ir išlaikyti blaivią galvą. Visada aiškiai žinote savo galimybių ribas ir stengiatės niekada nepaleisti sėkmės iš rankų. Taigi, jei norite, kad jums pavyktų, turite laikytis pasirinktos strategijos. Tinkamu momentu turėsite atiduoti visas jėgas.

Žalia

Esate žmogus, kuris rasti pusiausvyrą ir balansą bet kokioje situacijoje. Dėl to esate geras darbuotojas, draugas ar partneris. Norėdami pasiekti sėkmę, turite užtikrinti, kad pusiausvyros siekis netaptų svarbesnis už visa kita. Nes tada būtų labai lengva viską prarasti.

Mėlyna

Puikiai žinote, ko nusipelnėte, tačiau jūsų jautrumas gali trukdyti siekti tikslų. Tačiau jei pavyks įgyti šiek tiek pasitikėjimo savimi ir savigarbos, galėsite padaryti viską. Kartais reikia nebijoti šiek tiek persistengti.

Šviesiai mėlyna

Kaip ir , kurie renkasi žalią spalvą, vertinate pusiausvyrą ir pusiausvyrą. Tačiau taip pat esate žmogus, kuris puikiai supranta, kad pusiausvyros siekis gali brangiai kainuoti aplinkiniams. Jei ir toliau teiksite pirmenybę kiekvienai situacijai, sėkmė netruks ateiti.

Rožinė

Žinote, kaip gyventi šiandien ir visu pajėgumu. Be to, mokate aplinkinius dalykus priimti kaip savaime suprantamą dalyką, todėl esate gana malonus žmogus. Tačiau kartais galite pasimesti ir pamiršti, kad reikia nepamiršti blaiviai mąstyti. Tokiu metu gali būti labai skausminga kristi.

Pilka

Esate tas žmogus, kuris visada tiksliai žino, ko nori, išlieka ramus bet kokioje situacijoje ir niekada be reikalo nerizikuoja. Tačiau dėl to aplinkiniai gali jus laikyti šaltu ir abejingu, ir tai yra pagrindinė jūsų problema. Pasistenkite parodyti žmonėms, koks iš tikrųjų esate, parodykite savo tikruosius jausmus, ir gyvenimas pagerės.

Nepriimkite šių „prognozių” pernelyg rimtai. Lüscherio testas – gana dažnai ir pagrįstai kritikuojamas. Nors tikriausiai neverta neigti, kad spalvos daro tam tikrą poveikį mūsų gyvenimui.


Taip pat skaitykite:

Išeiti iš AMP versijos