Pasitelkus dirbtinio intelekto pagalbą, sukurtas įdomus projektas: unikalus “Hyundai” automobilis šunims

Dogbility šunims

Automobilių gamintojai skuba savo automobilius papildyti dirbtiniu intelektu, tačiau “” ėmėsi visiškai kitokio požiūrio. Užuot diegę , jie nusprendė pasvajoti apie dirbtinį intelektą, orientuotą į šunis.

 

Projektas, pavadintas “Dogbility”, buvo sukurtas šunų vedžiojimui, nes, rodo pavadinimas, kai kurie šeimininkai yra per daug pavargę, kad po ilgos darbo dienos vedžiotų savo augintinius.

Pranešime, kuris buvo parašytas ir suredaguotas padedant dirbtiniam intelektui, rašoma, kad autonominės skirtos vežioti augintinius “į parką ir iš jo, į draugų namus ir net po miestą be žmogaus pagalbos”. Pažymima, kad “Dogbility Pup”, “Dogbility Classic” ir “Dogbility Senior” modeliai bus trijų dydžių.

Nepaisant to, kad transporto priemonės yra autonominės, jose įrengtas “pasukamas vairas, skirtas patikimai valdyti letenomis”. Kiti svarbiausi elementai – guminis garsinis signalas, su šunimis suderinamas spalvotas projekcinis ekranas ir nosies atspaudo atpažinimas varikliui paleisti. taip pat sugalvojo džiovinimo režimą lietingomis dienomis ir aromaterapijos sistemą su sūrio, džiūvėsių ir žemės riešutų sviesto kvapais.

 

Išeiti iš AMP versijos