Paskelbtos „Oppo Reno 12“, „12 Pro“, „Oppo Pad 3“, „Enco X3“ išleidimo datos

Oppo Reno 12, Pad 3, Enco X3

Dar 2023 m. lapkritį „“ Kinijoje pristatė „Reno 11“ serijos išmaniuosius telefonus. Naujausi pranešimai atskleidė, kad dabar šis ženklas dirba prie „Reno 12“ serijos išmaniųjų telefonų, skirtų Kinijos rinkai. Pranešama, kad be „Reno 12“ linijos prekės ženklas kuria planšetinį kompiuterį „Oppo Pad 3“ ir ausines „Enco X3 TWS“. Naujausiame nutekintame pranešime „Digital Chat Station“ paminėjo šių prietaisų išleidimo į rinką terminus.

Oppo Reno 12, Pad 3, Enco X3 išleidimo datos

Nauji produktai, tokie kaip „Oppo Reno 12/12 Pro“, „Pad 3“ ir „Enco X3“, jau kuriami ir vyksta medžiagų bandymai. Dabartiniai gamybos grafikai rodo, kad šie produktai bus palaipsniui išleisti gegužės pabaigoje-birželio pradžioje. Daugiau apie šiuos prietaisus informatorius nieko nepasakė.

Naujausiuose pranešimuose teigiama, kad „Reno 12“ duetas turės mikrojuostelinį OLED skydelį iš visų keturių pusių. Jis pasižymės 1,5 tūkst. taškų raiška ir 120 Hz atnaujinimo dažniu. Reno 12 turės Dimensity 8200 mikroschemų rinkinį, o Pro modelis gali turėti Dimensity 9200 Plus. Tikėtina, kad abu turės 5000 mAh bateriją su 80 W greitojo įkrovimo palaikymu.

Tikimasi, kad „Reno 12“ turės 50 megapikselių (pagrindinę) + 8 megapikselių (itin plati) + 50 megapikselių (2x teleobjektyvas) trigubą kamerų sistemą. Panaši trigubos kameros sąranka gali būti ir „Reno 12 Pro“. Tikimasi, kad abu telefonai turės 50 megapikselių automatinio fokusavimo priekinę kamerą.

Tikimasi, kad „Oppo Pad 3“ turės „ 8 Gen 3“ mikroschemų rinkinį. Kai kuriuose pranešimuose teigiama, kad pasaulinėje rinkoje jis bus pervadintas į „ Pad 2“. Kalbant apie „Enco X3“, gandai kol kas neatskleidžia jokios informacijos apie TWS ausines.

Išeiti iš AMP versijos