Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Paslėptos išmaniojo telefono šoninių mygtukų funkcijos, apie kurias žino nedaugelis

Donatas Varnas

Dauguma šiuolaikinių išmaniųjų telefonų turi fizinius mygtukus, pavyzdžiui, įjungimo mygtuką (prietaisui įjungti arba paleisti iš naujo) ir dvigubą garsumo valdymo mygtuką. Tačiau šių mygtukų funkcijų sąrašas tuo nesibaigia. Yra keletas paslėptų funkcijų, tačiau jos labai naudingos. Apie jas žino nedaugelis žmonių.

Dauguma žmonių žino, kad garsumo mažinimo mygtuką taip pat galite naudoti įeinančiam skambučiui nutildyti. Tačiau nustatymuose galite nustatyti kitas šoninių mygtukų funkcijas. Pavyzdžiui, „” išmaniuosiuose telefonuose vienu iš jų galite sukurti slinktį arba paleisti kamerą.

Kai kuriose programose taip pat galite naudoti garsumo mygtukus. Pavyzdžiui, atidėti arba išjungti žadintuvą (žr. žadintuvo nustatymus išmaniajame telefone).

Garsumo mygtukais taip pat galite valdyti fotoaparatą. Norėdami tai padaryti, fotoaparato nustatymuose pakeiskite elementą „Volume button function” (garsumo mygtukų funkcija), kad jis atitiktų jūsų poreikius. Pavyzdžiui, vieną iš mygtukų galite naudoti priartinimui, laikmačiui arba fotografavimui.

Tačiau svarbiausias dalykas dar prieš akis. Taip pat yra programėlė „MacroDroid”, kuri padeda garsumo mygtukams priskirti beveik bet kokį veiksmą. Joje yra mygtukas, pavadintas „Macro Wizard”. Pažymėję langelį „Use special features service” (naudoti specialiųjų funkcijų paslaugą), garsumo klavišus galite konfigūruoti pagal savo pageidavimus.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą