Penki nebrangūs automobilio interjero priedai kurie tikrai pravers beveik kiekvienam

Įvairūs automobilio priedai

Internete yra nemažai el. parduotuvių, kuriose galima rasti daug patogių ir nebrangių sprendimų, pagerinti automobilio salono komfortą ir funkcionalumą.

Ekspertai atkreipia dėmesį į penkis priedus, kuriuos galite įsigyti keliais spustelėjimais tokiose interneto platformose, kad jūsų kelionė automobiliu taptų patogesnė.

Apsauga nuo saulės

Kai stovi atviroje saulėje, jo salonas greitai įkaista, todėl kelionė tampa kančia. Vienas geriausių sprendimų – įsigyti priekiniam stiklui skirtą apsaugą nuo . Šis priedas veiksmingai apsaugo saloną nuo UV spindulių ir neleidžia perkaisti sėdynėms bei vairui.

Automobilio daiktadėžė

Automobilio salonas dažnai virsta įvairių smulkių daiktų sandėliu, ypač jei daug laiko praleidžiate kelyje. Įvairios daiktadėžės idealiai tinka daiktams sutvarkyti.

Mobiliojo įrenginio laikiklis

Vairuotojai dažnai naudoja išmaniuosius telefonus navigacijai ir pramogoms kelyje. Patogus telefono laikiklis padės išlaikyti prietaisą matomoje vietoje.

Telefono įkroviklis

kelyje yra būtinas kiekvienos elementas.

Pagalvėlė nugarai arba sprandui

Ilgos kelionės gali būti varginančios, ypač jei jūsų automobilio sėdynės nėra labai patogios. Papildomas sėdynės pagalvėlė pagaminta iš memory putų ir šaldomojo gelio, kad suteiktų atramą ir komfortą.

Išeiti iš AMP versijos