Penki prietaisai, kurių labiausiai laukiame iš „Apple” 2024 metais

Apple naujienos 2024 metais

-ieji metai „Apple” žada būti reikšmingi, nes bendrovė pirmą kartą nuo 2015 m. pristatys naują produktų liniją, kuriai įtakos neturėjo Steve'as Jobsas. Be to bendrovė iš esmės atnaujins savo planšetinius kompiuterius ir pradžiugins gerbėjus visiškai nauju laikrodžiu „Apple ”.

Populiarus portalas „MacRumors” išrinko penkis labiausiai laukiamus „Apple” prietaisus, kurių išleidimas 2024 m. jau yra faktiškai patvirtintas.

„AirPods 4” – rudenį

2024 m. mūsų laukia esminis pagrindinių „Airpods” atnaujinimas. Ausinės bus dviejų versijų: brangesnė gaus aktyvią „triukšmo modeliavimo” funkciją „AirPods Pro” ir įkrovimo dėkle esantį garsiakalbį, skirtą paieškai per „Locator”. Norintiems sutaupyti bus išleistas biudžetinis variantas be šių mikroschemų.

Pasak informatorių, „AirPods 4” turės atnaujintą dizainą su trumpu koteliu ir USB-C įkrovimo dėklu.

OLED „iPad Pro” – pavasarį

m. „Apple” neišleido nė vieno „ Pro” – pirmą kartą linijos istorijoje. Taigi kitais metais bendrovė rimtai atnaujins savo aukščiausios klasės planšetinius kompiuterius. Viena iš pagrindinių naujovių bus perėjimas prie OLED ekranų.

Palyginti su dabartiniais „iPad Pro” su mini-LED ekranais, OLED užtikrina gilesnę juodą spalvą, geresnį kontrastą, HDR ir energijos vartojimo efektyvumą.

OLED „iPad Pro” bus 11 ir 13 colių versijos. Tuo tarpu, kai kurių informatorių teigimu, esamą liniją papildys 14,1 colio modelis – tai bus didžiausia planšetė „Apple” istorijoje.

Apple Watch X – rudenį

Laikrodis „Apple Watch” 2024 m. sulauks jubiliejaus. Šiai progai paminėti „Apple” tikriausiai pristatys „Apple Watch X”, kuris turės daug naujų šaunių funkcijų – ir dabartiniai laikrodžių savininkai tikriausiai norės jį atnaujinti.

Pagrindinis prietaiso privalumas bus galimybė matuoti kraujospūdį, kad būtų galima nustatyti hipertenziją. Tikimasi, kad tai bus svarbus „Apple” leidinys, nes bendrovės ambicijos sveikatos srityje įgauna pagreitį.

iPhone 16 – rudenį

Kitame „iPhone”, skirtingai nei dabartinės kartos, turėtų keistis beveik viskas – nuo ekrano dydžio iki dirbtinio intelekto buvimo.

Ypatingą dėmesį „Apple” skirs baziniams „iPhone 16” ir „iPhone 16 Plus”. Bendrovė peržiūrėjo savo strategiją ir dabar visuose „iPhone” modeliuose įrengs naujausius procesorius. Jie taip pat gaus pagrindines naujoves, kurios buvo skirtos tik „iPhone 15 Pro” modeliams, ypač veiksmo mygtuką.

„Vision Pro” – 2024 m. pradžioje

Tai mišrios realybės ausinės, visiškai naujas bendrovės įtaisas: „Apple” mano, kad ilgainiui jos pakeis ir išmanųjį telefoną, ir kompiuterį. Prietaisas buvo kuriamas daugiau nei 7 metus ir yra pirmasis produktas, kuriam įtakos neturėjo Steve'as Jobsas.

Apple naudoja itin didelės raiškos mikro-LED ekranus, o valdymui naudojamas rankų ir akių sekimas. Galėsite žiūrėti filmus, bendrauti ir dirbti.

Iš pradžių „Apple Vision Pro” pasirodys JAV už 3500 JAV dolerių kainą, o vėliau, 2024 m., ir kitose pasaulio šalyse.

Išeiti iš AMP versijos