Pirmajame „iPhone” su sulankstomu ekranu gali būti naudojami „Samsung” ekranai

Kaip gali atrodyti sulankstomi iPhone telefonai

Pasirodė gandų, kad „Apple” pradėjo derybas su „Samsung” dėl ekranų tiekimo būsimiems sudėtingiems įrenginiams, o tai yra įdomu ir atveria plačias ateities technologinės pažangos perspektyvas.

Nors tikslus sandorio pobūdis išlieka paslaptis, jis gali būti susijęs su hibridinio įrenginio arba sulankstomo „” kūrimu. Bendradarbiavimas tarp „Apple” ir „Samsung” ekranų tiekimo srityje nėra , nes „Samsung Display” tiekia ekranus ir „iPhone”, ir „”. Todėl šis „Apple” žingsnis gali būti logiškas.

Sulankstomo „iPhone” dizainas tebėra spėlionių ir spėjimų klausimas. Ar jis bus sulankstomos konstrukcijos, Z Flip”, ar bus pasirinktas didesnis sulankstomas ekranas, panašus į planšetinį kompiuterį? Iš „Apple” patentų galima spręsti apie įvairius variantus, tačiau nė vienas iš jų dar nėra patvirtintas.

Taip pat verta paminėti, kad spėliojimai neapsiriboja vien „iPhone” telefonais. Kalbama, kad „Apple” gali svarstyti galimybę sukurti sulankstomą „iPad” su dideliu ekranu, galbūt net didesniu nei 20 colių. Tai galėtų būti puikus produktyvumo įrankis, viename įrenginyje sujungiantis planšetinio ir nešiojamojo kompiuterio privalumus.

Galiausiai, nesulaukę oficialių „Apple” pranešimų, galime tik spėlioti, kada išvysime pirmąjį sulankstomą „iPhone” arba „iPad”. Tačiau aišku viena: šis žingsnis – tai dar vienas žingsnis į ateitį, kurioje technologijos atveria naujas galimybes ir keičia mūsų požiūrį į išmaniuosius telefonus ir planšetinius kompiuterius.

 

Išeiti iš AMP versijos