“PlayStation 5 Pro”: naujos konsolės išleidimas siejamas su GTA 6

PS5 Pro tikriausiai bus išleistas apie prieš 2024 m. Kalėdas

Išleisdama “PS5 Pro” bendrovė tikisi paskatinti sulėtėjusius savo konsolių pardavimus ir suteikti žaidėjams galingesnę techninę įrangą prieš ilgai lauktą .

Atrodo, kad “Sony” tikrai ruošiasi šiais metais išleisti “ 5 Pro”. Tokių gandų esame girdėję ir anksčiau, o dabar CNBC šaltiniai teigia tą patį.

Tiesa, “Sony” planai, matyt, buvo kitokie, tačiau šaltiniai teigia, kad bendrovė nusprendė patobulintą versiją išleisti m. dėl ne pačių geriausių finansinių rezultatų: “PS5 Pro” savo ruožtu turėtų padidinti Japonijos žaidimų milžinės konsolių paklausą.

Antroji užduotis – pasirengti ilgai laukto žaidimo GTA 6, kuris neabejotinai pasirodys kitais metais, išleidimui. Akivaizdu, kad jis veiks įprastoje PS5, tačiau daugelis žmonių norės atnaujinti savo sistemas arba pagaliau įsigyti konsolę, laukdami kito GTA išleidimo.

atrodys “PlayStation 5 Pro?

Perėjimas nuo “PlayStation 5” prie “PS5 Pro” bus reikšmingesnis nei perėjimas nuo “PS4” prie “PS4 Pro”. Atnaujintos konsolės procesorius bus pagamintas pagal 4 nm technologiją, o RDNA 3 grafika pasiūlys 60 skaičiavimo vienetų, palyginti su 36 dabartiniame modelyje. Taip pat padidės atminties pralaidumas.

Teigiama, kad viena iš pagrindinių naujovių bus specialus AMD XDNA 2 lustas – jis reikalingas dirbtiniu intelektu paremtoms funkcijoms.

Išeiti iš AMP versijos