POCO X6 Neo gali būti išleistas jau kitą mėnesį

POCO X6 Neo

Regis, „” netrukus planuoja Indijoje pristatyti naują POCO prekės ženklo išmaniojo telefono modelį. Kalbama apie prietaisą „POCO X6 Neo”, kuris, kaip spėjama, bus pristatytas kitą mėnesį.

Šią žinią pranešė @saaaanjjjuuu, kuris šia informacija pasidalijo „X” (anksčiau – „”). Jis teigė, kad Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas planuoja kitą mėnesį regione išleisti „POCO X6 Neo”. Tai reiškia, kad išleidimas numatytas m. kovo mėn. Be to, informatorius taip pat atskleidė pagrindines būsimo įrenginio savybes ir informaciją apie kainą.

Šis modelis gali turėti 6,67 colių AMOLED ekraną su 120 Hz atnaujinimo dažniu. Pranešama, kad jį valdys „ Dimensity 6080 SoC” procesorius. Sanju teigia, kad naująjį išmanųjį telefoną maitins didelė 5000 mAh baterija, palaikanti 33 W laidinį greitąjį įkrovimą. Kitos svarbios savybės: IP54 atsparumo vandeniui ir dulkėms reitingas ir 3,5 mm ausinių lizdas.

Galiausiai „X” žinutėje taip pat paskelbta „POCO X6 Neo” kaina. Tikimasi, kad šio modelio kaina bus apie 15 000 INR (maždaug 180 JAV dolerių). Nors gali ir viršyti 15 000 INR ribą.

Išeiti iš AMP versijos