Populiarus senas „Xiaomi” išmanusis telefonas staiga gavo naują OS: kam pasisekė?

Xiaomi Mi Mix 4 telefonas

Bendrovė „Xiaomi” netikėtai pakeitė EOS išmaniųjų telefonų, kurių palaikymas buvo nutrauktas, sąrašą. Praėjusiais metais bendrovė ten įtraukė populiarų modelį „Xiaomi MIX 4”, tačiau jo naudotojai pradėjo gauti naujausią „HyperOS” programinę įrangą.

Atnaujinimas užima 5,4 GB: sprendžiant iš naudotojų atsiliepimų, sistemos optimizavimas yra aukščiausio lygio, o bendras sklandumas daug geresnis nei dabartinės .

HyperOS yra visai kitokia , nei MIUI, nes ji buvo sukurta nuo pat pradžių, daugiausia dėmesio skiriant našumui, efektyvumui ir prietaisų tarpusavio integracijai. Dauguma „Xiaomi” modelių jau atnaujinti į naująją OS, o senesni į atnaujinimą gaus iki vasaros pabaigos.

Kalbant apie „Xiaomi MIX 4”, „HyperOS” atnaujinimas šiuo metu palaipsniui diegiamas skirtinguose regionuose ir šalyse, tačiau artimiausiomis savaitėmis taps prieinamas visiems savininkams.

Xiaomi Mi Mix 4 yra palyginti naujas išmanusis – jis buvo išleistas 2021 m. vasarą ir vis dar yra laisvai prieinamas. Įrenginys gavo aukščiausios klasės aparatinę įrangą kartu su solidžia baterija ir greitu įkrovimu iki 100 % vos per 15 minučių. Be to, tai buvo pirmasis bendrovės su po ekranu esančia priekine kamera.

Išeiti iš AMP versijos