Pristatytas “Suunto Race S” kompaktiškas išmanusis laikrodis su iki 13 dienų autonomija

Suunto Race S 2

Laikrodis “Suunto Race S” turi kompaktišką 45 mm korpusą juodos arba aukso su nerūdijančio plieno rėmeliu. Naująjį gaminį galima įsigyti šešių skirtingų versijų: juodos, pudros rausvos, pudros pilkos, žvyro pilkos, galios oranžinės ir galios mėlynos.

Laikrodis turi 1,32 colio AMOLED ekraną, kurio raiška 466 x 466 taškų ir kurį saugo “Gorilla Glass” . Išmanusis įrenginys yra atsparus vandeniui iki 50 metrų.

Suunto Race palaiko daugiau kaip 95 sporto režimus, nemokamus neprisijungus prie interneto žemėlapius, GNSS modulį. Taip pat galima naudotis išplėstiniais treniruočių rodikliais su asmeniniu grįžtamuoju ryšiu apie treniruočių krūvį, pažangą ir atsigavimą pagal širdies ritmo kintamumą (HRV).

Beje verta paminėti kasdienės veiklos stebėjimą: žingsniai, širdies ritmas, , įskaitant miego etapus, , stresas. Naujojo laikrodžio galimybes papildo muzikos valdymas, valdikliai, orų, aukščio matuoklis ir kt.

Gamintojas teigia, kad veikia iki 30 valandų su didžiausiu GPS tikslumu, iki 120 valandų kelionių režimu su sumažintu GPS tikslumu ir išjungtu širdies ritmo matavimu ir nuo 5 iki 13 dienų naudojant kasdien.

Laikrodis “Suunto Race S” jau parduodamas, rekomenduojama kaina –  349 eurai.

Išeiti iš AMP versijos