Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pristatytas visiškai naujas „Renault Master 2024” furgonas

Renault Master 2024
Adomas Račkauskas

” pristatė naują komercinį automobilį „Master”, kuris pirmą kartą per 13 metų buvo perkurtas iš pagrindų.

Naujos kartos didelis furgonas ne tik atrodo šiuolaikiškiau nei jo pirmtakas, bet ir yra daug aerodinamiškesnis, todėl pasižymi „geriausiomis klasėje” degalų sąnaudomis. Bus siūlomi dyzeliniai, visiškai elektriniai ir vandeniliniai varikliai.

Renault Master 2024 2

Blue dCi dyzelinį variklį galima rinktis iš keturių galingumų: 105, 130, 150 ir 170 AG, sunaudojant mažiau degalų ir išmetant mažiau CO2 dalelių nei anksčiau. Dyzeliniai varikliai gali būti jungiami su mechanine arba 9 laipsnių automatine pavarų dėže.

Renault Master 2024 3

Visiškai elektrinį „Renault Master” varo vienas elektros variklis, kurio galia 129 arba 141 AG, o sukimo momentas – 300 Nm. Mažesnės galios versijoje įrengta 40 kWh baterijų pakuotė, užtikrinanti 180 km nuvažiuojamą atstumą. Kitoje modifikacijoje sumontuota gerokai didesnė 87 kWh baterija, kuri padidina nuvažiuojamą atstumą iki 410 km, t. y. dvigubai daugiau nei ankstesnės kartos. Didelis akumuliatorius suderinamas su 130 kW nuolatinės srovės greituoju įkrovimu, kuris per 30 minučių padidina nuvažiuojamą atstumą 229 km.

Renault Master 2024 4

Netolimoje ateityje „Renault Master” taip pat bus galima įsigyti su H2 vandenilio varikliu ir degalų elementais varomu varikliu (FCEV). Nors „Renault” neatskleidė konkrečių šių versijų charakteristikų.

Interjere yra standartinė 10 colių jutiklinio ekrano „OpelR Link” informacijos ir pramogų sistema su integruotomis „Google” paslaugomis, skaitmeninis prietaisų skydelis, klimato kontrolės sukamieji jungikliai ir iš „Renault” lengvojo automobilio pasiskolintas vairas.

Dėl daugybės skyrių salone esančio bagažo skyriaus tūris padidėjo 25 proc. iki 135 litrų. Keleiviai gali naudotis USB-C jungtimis, belaidžiais įkrovikliais, puodelių laikikliais, stalčiais, durelių pakopomis ir anga salono lubose, o vidurinę sėdynę galima sulankstyti į staliuką. Galiausiai, į saugos komplektą gali būti įtraukta iki 20 ADAS sistemų.

Tarp konkuruojančių modelių yra „ Sprinter”, „VW Crafter” ir „ Transit”. Be to, rimtą konkurenciją sudaro neseniai atnaujinta Stellantis didelių mikroautobusų serija, kuriai priklauso Fiat Ducato, Citroen Jumper, Peugeot Boxer, Opel Movano ir Toyota ProAce Max.

Renault Master 2024 5

„Renault Master” bus gaminamas Batilėje, Prancūzijoje, o visos versijos bus surenkamos toje pačioje surinkimo linijoje. bus paskelbtos artėjant pasirodymui rinkoje, kuris numatytas 2024 m. .

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą