Pristatyti nauji hibridiniai automobiliai “Volkswagen Golf GTE” ir “Golf eHybrid”

Golf eHybrid

” pristatė dvi naujas “Golf” versijas: sportiškąją GTE, išvystančią 272 AG, ir patogiąją eHybrid, išvystančią 204 AG. Abu įkraunami iš tinklo ir palaiko iki 50 kW galios įkrovimą galingose nuolatinės srovės stotelėse.

“Volkswagen Golf GTE” ir “Golf eHybrid”

Aukštos klasės GTE vien gali nuvažiuoti iki 131 km, o eHybrid – 143 km. Naujuosius modelius nuo kitų “Golf” versijų galima atskirti pagal naujus “LED Plus” priekinius žibintus, šviečiantį logotipą, kitokius galinius žibintus ir 17 colių “Richmond” ratlankius.

GTE modelyje taip pat išskirtinis elementas – mėlyna juosta po variklio dangčiu ir chromuota apdaila virš difuzoriaus. Abiejų iš tinklo įkraunamų hibridinių automobilių hibridinėse jėgainėse naudojamas naujas 1,5 l (1,5 TSI evo2), jis suporuotas su nauja šešių laipsnių DSG pavarų dėže, sukurta specialiai hibridiniams automobiliams. Akumuliatoriaus talpa – 19,7 kWh.

Viduje GTE versijoje įrengtos sportinės sėdynės su languotu audinio raštu ir sportinis odinis daugiafunkcinis , o į komfortą orientuotame eHybrid modelyje, kuris siūlomas su Style apdaila, yra tokios funkcijos 14 krypčių elektrinis sėdynių reguliavimas ir 30 aplinkos apšvietimo parinktys.

Abiejuose hibriduose sumontuota ta pati “Digital Cockpit Pro” informacijos ir pramogų sistema su 12,9 colių ekranu. Taip pat yra pažangių pagalbos vairuotojui technologijų paketas. Jį sudaro tokios sistemos kaip: “Travel Assist”, padedanti važiuoti iki 210 km/val. greičiu, autonominis avarinis stabdymas (“Front Assist”), eismo juostos išlaikymo asistentas (“Lane Assist”) ir rekuperacija.

Be turimos spalvų paletės, pirkėjai galės rinktis 4 naujų spalvų modelius: Crystal Ice Blue metallic, Anemone Blue metallic, Oyster Silver metallic ir Grenadilla Black metallic, o kaip papildomą įrangą užsisakyti juodą stogą. Vokietijoje “Golf eHybrid” galima įsigyti nuo 44 240 eurų, o “Golf GTE” kaina siekia 46 745 eurus.

Išeiti iš AMP versijos