Pyragų dienai artėjant: Ypatingas morkų pyrago receptas ????

Morkų pyrago receptas pyragų dienai

Klasikinis morkų – receptas atrodo paprastas, bet rezultatas pranoks viską. Manome, kad šis rudeniškas pyragas puikiai tinka Pyragų dienos proga. Taigi, imamės darbo ir gaminame desertą! ????

Tradicinio morkų pyrago receptas

Ingredientai:

Gaminimas:

  1. Sumaišykite , aliejų, druską ir cukrų. Mikseriu masę plakite iki standžių putų.
  2. Morkos iš anksto nuplaunamos ir nulupamos. Kuo ryškesnė morkų spalva, tuo jos saldesnės. Todėl, jei galite rinktis, pirkite saldesnes morkas. Sutarkuokite morką smulkia tarka ir sumaišykite ją su kiaušinių mase.
  3. Persijokite miltus per sietelį ir sumaišykite su kepimo milteliais. Sudėkite miltus su morkomis, dar kartą viską išmaišykite, kad neliktų miltų gumuliukų. Galite naudoti mikserį, jis darbą padarys greičiau ir viską išmaišys daug geriau.
  4. Kepimo formą ištepkite saulėgrąžų aliejumi ir supilkite tešlą. Įkaitinkite orkaitę iki 160-180 laipsnių ir palikite kepti 40 minučių. Patikrinti ar iškepė galite degtuku arba dantų krapštuku. Išimkite pyragą iš orkaitės ir palaukite, kol jis atvės.
  5. Viršų papuošiame cukraus pudra.

Išeiti iš AMP versijos