„realme GT 6T“ su „Snapdragon 7+ Gen 3“ pristatymas numatytas gegužės 22 d., Indijoje

“ patvirtino, kad „realme GT 6T“ Indijoje pasirodys gegužės 22 d. Bendrovė teigė, kad telefonas turės „Premium Nano Mirror“ dizainą.

Po erzinimų „realme“ patvirtino, kad po dvejų metų grįžusi į Indiją pristatys savo telefoną „realme GT 6T“. Telefone bus naudojamas „Snapdragon 7+ Gen 3 SoC“, todėl tai bus pirmasis telefonas šalyje su šiuo lustu.

Bendrovė teigia, kad jis surinko 1,5 mln. taškų „“ lyginamajame teste ir siūlo maksimalų našumą žaidimuose. Taip pat pabrėžiamas aukščiausio lygio aušinimo našumas su dideliu VC aušinimu ir didelė baterija su aukščiausio lygio įkrovimu.

Žvelgiant į telefono dizainą su minimaliais rėmeliais ir sidabrinę spalvą plakate, atrodo, kad tai pasaulinei rinkai skirta „Realme GT Neo6 SE“, kuris praėjusį mėnesį buvo pristatytas Kinijoje, perženklinta .

Jei tai tiesa, tuomet galime tikėtis 6,78″ 1,5K 120 Hz LTPO ekrano, 50 MP + 8 MP dvigubos galinės kameros, 32 MP priekinės kameros ir 5500 mAh su 100 W greituoju įkrovimu.

Realme jau patvirtino, kad telefonas Indijoje pasirodys gegužės 22 d., o artimiausiomis dienomis turėtume sužinoti daugiau informacijos apie telefoną. Telefonu bus prekiaujama ne tik realme.com, bet ir Amazon.in.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Išeiti iš AMP versijos