„Samsung Galaxy S24 Ultra” savininkai skundžiasi nemaloniu kvapu, kuris sklinda iš išmaniojo telefono

Samsung Galaxy S24 Ultra su titano rėmu

Pietų Korėjos technologijų milžinės „Samsung” išmaniojo telefono flagmano „ S24 Ultra” savininkai pradėjo skųstis dėl nemalonaus kvapo, kurį skleidžia jų įrenginiai. Viskas prasidėjo nuo vieno iš laimingųjų šio modelio savininkų įrašo „Reddit” tinkle, kuriame jis papasakojo apie nemalonų kvapą, sklindantį iš firminio „S Pen” rašiklio, o vėliau kiti aukščiausios klasės „Samsung” įtaiso savininkai komentaruose parašė, kad susidūrė su ta pačia problema.

„Kodėl mano taip smirda? Ar mano nosis tokia jautri? O gal šis daiktas tirpsta viduje, kai yra išmaniajame telefone? Prašau, pasakykite man kas nors, kad nesu išprotėjęs”, – skundėsi naudotojas.

Po kurio laiko komentaruose po jo įrašu pasirodė kiti to paties modelio išmaniojo telefono savininkai, kurie patvirtino jo įtarimus. Daugelis jų prisipažino, kad anksčiau šios problemos nepastebėjo, tačiau po šio įrašo pastebėjo, kad jų „S Pen” rašiklis taip pat skleidžia nemalonų kvapą.

„Įrašo autorius privertė mane užuosti mano „ S24 Ultra” rašiklio kvapą. Galiu tik patvirtinti, kad jis tikrai smirda”, – rašė vienas iš komentatorių.

paaiškėjo, tai ne pirmas toks atvejis. Su panašiu reiškiniu anksčiau buvo susidūrę ankstesnio flagmano „Samsung Galaxy S22 Ultra” savininkai, kaip nurodyta kitame tame pačiame portale paskelbtame įraše, kurį turėjo abu šie įrenginiai.

Vėliau forumo moderatorius naudotojams paaiškino, kad „S Pen” rašiklis, įdėtas tiesiai į prietaiso vidų, yra per arti vidinių komponentų, kurie generuoja šilumą, todėl plastikas įkaista, o tai lydi . Tačiau jis pridūrė, kad ši situacija yra visiškai normali, todėl nėra pagrindo dėl jos nerimauti.

Išeiti iš AMP versijos